Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 22 April 2010

Best Nyer!!! Mereka Sudi Belanja Sarapan Hari Ni ^_^

Salam... 

Arini sampai awal sikit dari semalam.. Sikt jer .. tak banyak pun..hehehe.. Tetibe perut macam lapar pulak.. Nak p makan la.. sekali tu.. ade la insan2 yg baik hati nak hantar sarapan kat sini... So, ibarat org mengantuk di sorongkan bantal la kan!.. rezeki jangan di tolak.. musuh jangan di cari.. Yer tak? hehehe.. Jom la kiter tgk saper kah gerangan yang sudi belanja sarapan sy tu. Tapi sebelum tu apa yg mereka tu hantar ekk? Mai kiter tengok!!




Wahhhhhhhhhh.... cekodok laa... yum yummy.. sedapnyerrr..  lalala..



1. sila copy gambar cekodok diatas=  "done"
2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok
3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..


2. eekkekekke.. tak pe la.. walaupun hanya di jamu mate, sy tetap nak ucapkan terima kasih pd Lelord, Siti, dan Ain  kerana sudi belanja sy makan cekodok pisang nie.. Nanti, pasnie, belanja la makan pizza ker Kenny Rogers pulak ye!.. hihihi.. Over kan!.. jgn mare ye.. gurau jekk.. hehhe


3. Kalau tetibe teringin nak makan cekodok pisang ni, dan kebetulan ada la stok pisang pulak, harus la buat kan!.. senang jer pun kan!.. heheh.. Kalau nak tahu, cekodok pisang ni peberet en. hubby ku.. lalala..


4.Sekarang menunjukkan pukul 7:58 am.. awal Kan!.. amat sedap di makan time nie.. heheh



5. Uit!.. 4 org jer? Mrm.. sy nak nak belanja semua kawan2 yang rajin ziarah blog yg tak seberapa nie la.. Terima la ye!! sarapan dariku yg lemak manis di sukai ramai nie.. heheh.. Jangan malu2 tau! ^_^ Tak baik tolak rezeki.. hehe

13 Ulasan:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

nyam2 sedapnyer...kiter tangah makan roti kalo dapat makan cekodok ni lagik sedap kan

☆ lieya latif ☆ said...

vaaa vaaa sodapnye...pagi2 udah dpt cengkodok....lieya mmg peberet cekodok pisang ni...ikan bilis pun layan...nyum....nyum...

Echa said...

sedapnya ... kalau cekodok bilis pun sedap kan.. cicah ngan sambal sardin.. sedapnyaaaaaaaaaa.... ishhh.. lapo dah ni..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedap ni mkn cekodok pagi2..

Izan Ishak said...

ena...sedapnye!
dah lama xmakan cekodok pisang nih...

ita cutevirus said...

huuiihh... sedapnye... tima kasih kerana blanje makan cokodok..

zue @ annaleeya said...

alamak... semlm dah mkn cekodok nih... ain gak blanjer... nih ena plak... kembung mkn cekodok pisang jerla... eh... jeput pisang la... he3..

Hamizah said...

sama la..kita pon makan cekodok psg hr ni..nyum nyum

hajarus said...

semalam pun ade rakan blogger kasi hajar cekodok pisang ni.. sedap sarapan cekodok pisang pg semalam... hr ni dapat lg dr k.ena... harus ambil nih... xbaik tolak rezeki.. tambah2 rezeki di pagi hari... :)

mrs.ecam said...

hah br tingat de pisang msk kt umh 2 blk ni leh wat cekodok pisang....yummmy

Redbloodsnow said...

yumm yumm..lame x nelan cekodok ^_^

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

cekodok pon sodap apa@ sodap kalo diuli ngan tangan..hehe camat pagi k.ena!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya ampun...nasib baik pagi tadi beli cokodok betoi2...kot x..maw nangis cari cokodok ....noty taw....akak ku sorang nie...