Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 26 April 2010

Bertemu Kembali... Yeayyy!!


Salam 1 Malaysia


Hehehe.. perasan ramai sgt yg jengah la tu kononnya.. mrmmm.. tajuk n3 mcm syok sendiri je kan!.. kui kui kui.. Tu semua gara2 Internet problem kat umah semalam. Tak settle2 lg pongg.. Tak tau naper.. En.hubby dah try reset malam tadi.. Ingatkan ok la..sekali KO terus daaa.. luper apa ke mende nyer tahhh.. huhu.. Dah masuk segala mak nenek yg dah di mintak mase nak reset tu.. sekali failed daaa.. huhu.. Memandangkan mate dah ngantuk so, en. hubby kate arini dier akan call streamyx. Sy memg tak amik tau sangat la sbb tengah uruskan kelengkapan anak2 utk arini.. So wat dekkkkkkkkk je la.. hehe


Di sebabkan itu la sy tak berblogging semalam.. huhu.. Rindu rasenyerrr.. muahahha.. over kan!!.. Thanks buat kawan2 yg sudi singgah semalam ye!.. Nanti sy Qhada arini nie bile dah free.. 


Sy nak p sarap dulu.. kiter jumpe lagi lepas ini yeh!.. Daaaaa...

15 Ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehe..marah encik streamyx ye..babab dia!

MAMASYAZA said...

streamyx memang, kengkadang time kita bersemangat nak buka blog, tetiba tak boleh, merajuk aje tak pasal2, geram dibuatnya, trus mood nak memblog hilang..hampehhh

~Siti Hajar~ said...

br sehari dah lindu...hehehe

slmt bsarapan pagi..sarap apa tu?

Ain said...

hopefully cepat ok.....

seksa jiwa tak boleh bukak blog kan kan.....

Siti said...

uik...nak bfast yer...makan apa la gaknya tu? siti mkn 3 bijik kuih pg tadi..:)

☆ lieya latif ☆ said...

leiya skrang, takkeruan kalo tak bukak fb atau blog dlm satu hari heheheeh.....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

salam n gud munin akak..
memang streamxy ada problem skit..diorang dah keluarkan statement tue..gangguan streamxy sampai 2/5 nie tuk upgrade katanya...huhuhuhuhuh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..patutlah sunyi jer smlm.. :)

Redbloodsnow said...

HAAA EN.STREAMYX KAT OPIS ZIE NIH PUN SENGAL. RASE NK POTONG POTONGG JE. CEAAA CAM LAH STREAMYX MAK PAK ORG JE KAN..HAHA :p

Redbloodsnow said...

HAAA EN.STREAMYX KAT OPIS ZIE NIH PUN SENGAL. RASE NK POTONG POTONGG JE. CEAAA CAM LAH STREAMYX MAK PAK ORG JE KAN..HAHA :p

mamalieyna said...

hehe..kita pun tk online, biasa la bila ari ni start kije, mlmnya cam mls je nk open tenet!

moga kembali sihat en streamyx! :p

mamaaerish : said...

eb pn ari minggu mmg x dapek la... nk rehat... hik3

Izan Ishak said...

hi ena...walau sehari tak bertenet mesti rasa bosan giler kan!

moga en streamyx cepat baik!

~aSHa~ said...

masalah kita sama ar...sy guna broadband celcom..probelm skrg ni...stik broad tu rosak uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

byk ari tak dpt nak balas kunjungan..nak buat autopublish.........

Mama Hanim said...

cepat cergas itu internet ye.. rindu dgn omelan cik puan ena..ehehe..