Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 11 April 2010

BEN ASHAARI: SEGMEN JELAJAH BLOG IBU



Salam.. 


Wahh.. tak abis2 lagi ngan mende nie.. mende apa? masih dalam edisi mencari tempat dalam blog list otai blogger Ben Ashaari.. Tadi terbace pulak pasal Segmen Baru: Jelajah Blog Ibu.. Semalam dah try utk ngan n3 yg NIE.. Skrg nak cube yg nie pulak la.. Saje je mencube.. maner la tahu kan!.. Hik hik hik!!!

APA YANG PERLU SY BUAT IALAH ;

1 ) HEADER blog BEN ASHAARI : Done

2) linkkan ke entri ini .. : Done

3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda ..

Blog Teratak Milikku ini sebenarnye blog yg masih baru lagi di arena blogger nie.. Mule berblogging pd August 2009. Baru lg la tu kan!.. Sy merupakan seorang ibu yg bekerja dan punyer 2 cahayamata
yg sangat aktif.. Sorang mcm power puff dan yg sorang lagi macam fukuchan.. sangat notti tau dua badik tu.. huhu.. sakit paler ummi nyer yg cinonet nie.. Dalam blog nie pon banyak stori pasal family, masak memasak & tempat meluahkan perasaan pun ade juge.. hehehe.. Jd kalo Ben Ashaari sudi jelajah ke sini.. Boleh la kasi tips sikit utk buat yg lebih baik kan!.. ^_^

4 ) Dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..

Dari blog Ben Ashaari laa.. sejak dah tahu pasal blog otai ni.. terus klik setiap kali ada new entri.. walaupun ade yg terlepas.. sbb sy tak leh nak ngadap selalu lappy nie.. pasal apa? yerla sy kan seorang ibu yg bekerja.. Time cuti adalah hari yg paling banyak nak wat kijer umah.. hoho.. Tp ada mase harus sy curik2 gak skodeng enteri yg dah terlepas tu kan! heheh..

NOTE: walaupun td sy tengok kat blog Ben Ashaari dah ade dah top 5 tu.. sy tetap nak buat juge N3 nie..

Daaaaa...

8 Ulasan:

Lelord said...

jelajah blog ibu jap...cumil nya anak2

Atan Athen said...

baru taw ben shaari ni sape.....hihihi

umialya said...

erm.. buat lg sekali ye! gerenti ben x terlepas pandang

Ena said...

Lelord,

Thanks ye.. :)

Ena said...

Atan,

otai tu tau atan.. klik2 la.. banyak ilmu leh dapat tau.. :)

Ena said...

Umialya..

hheheh.. :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

jalan2 guling2 jap kat blog ni...hehe

umialya said...

tahniah ena, ben dah lawat..

psss... tak wat kopi ke kt dier td?? hehe