Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 11 April 2010

Akhirnye Tersenarai Sudaa Dalam Blog Ibu!!


Salam..

Hehehe.. tetibe ade n3 lagikk ye!.. 
A'a ye la.. tadik klik2 la kat blog Ben Ashaari, sekali tu.. ternampak la senarai blog list Blog Ibu.. Wahhhhh.. mcm x caye jerkkk!!.. betul ker nie? kelip2 mater.. tenyeh2 mater.. Kot2 salah ker yg sy pandang tu.. Sekali tu.. BETUL rupernyer.. lalala. hehehe..

Thanks ye Saudara Ben Ashaari.. Sy Sangat2 Menghargainya

Cube tengok kat bawah nie.. sy tak tipu laa.. heheh..




Haaaa.. Taraaaaaa!!! Betul kan! 

Haaaa.. kawan2 cube lah.. KLIK kat SINI

Bukan apa.. banyak ilmu boleh dapat dari blog otai nie tau.. ^_^

12 Ulasan:

mamalieyna said...

waa bestnyer ena..herm..eina baru sekali terjah, jd follower, tp lum sempat buat n3 tu..huhu..best ek! glamour la pasni..hehe..

Ena said...

Mamalieyna,

Glemer? tompang glemer ye eina? owyh.. tak tau la.. rasenyer.. apa yg penting tu mesti kene rajin update n3 kan!!.. baru la org rajin bace ye tak? nie pun bamayk lagi kene belajar dari otai2.. eina pun terrer juge kan! sbb dah lamer dah jd blogger kan!..

eina, ada mase lagi nak cube tu.. cubelahhh.. kiter sama2 cuba kan!.. :P

umialya said...

patutle akak tengok tersenyum dari tadi je.. hehehe

Ena said...

Umialya,

tu la kak, tersengeh2 jekk nie.. hihihi..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah!!..

Ena said...

Lily,

Thanks lily, lily pun cubelah.. :)

kakpah said...

wow......

Nana said...

wah bez2 saya baru je wat entry ni tadi harap2 dapat di list kan juga heheh

Ena said...

Kak Pah..

^_^

Lelord said...

huhuhu tahniah gak

Ena said...

NAna..

^_^

Ena said...

Lelord,

Sama2 la kite ye!.. :)