Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 27 April 2010

Adoihyaiiiiii!!

Salam..


Huhu.. Baru dapat jengah blog sendiri nie.. Sangat bz arini dengan paler yg masih swing2.. Tak tau la naper.. Biler bangun pagi tadi rase macam dah ok tapi badan rase sangat sakit2 dan malam tadi pun tak berape nak lena sangat.. Dalam paler rase nak EL jer.. Tapi tak boleh sbb banyak keje sejak akhir2 nie.. huhu


Ni pun buat kije tapi macam semut.. Semut pun lagi laju agaknyer..hoho.. Macam tak baper nak boleh pk sangat la.. Tapi sebab kije.. buat juga la.. pelan pelan kayuh kate org. Kalau pending nanti lagi bertimbun2.. Lebih2 lagi dah ujung bulan macam nie.. huhu.. Ada sape2 nak bantu sy ker? ehehehhe.. budget macam dok sebelah je tu  kan!..



K la.. sy nak rehat kan paler jap.. Kalau ada free nanti sy akan singgah umah kawan2 ye..

13 Ulasan:

Nor Aishah said...

siannyer sakit pale ye.. take rest ye..

Ain said...

rest la dulu ena....

jangan paksa diri, nanti sakit susah....

~Siti Hajar~ said...

akak dah mkn panadol...telan panadol mudah2an oklah nti..

☆ lieya latif ☆ said...

nak demam ke ena....pi laa berehat.....mkn ubat siap2 pastu tdo ar kejap....kalo dipakse buat keje pun tak okey, nanti lagi stress jek...

mamalieyna said...

sebab kita tak dok sebelah, dgn yakinnya kita jwb..saya nk bantu,,saya nak bantu! hehe..

SiTi said...

SiAn NyA aKk...ReSt lAa dULu KaK..nNtI bErtAmbAh SaKIt PLaK...

syida said...

take a rest tau.nanti melarat pulak.=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak xbrapa nak sihat ke...lorrr take a gud rest k..nanti dah ok..jangan lupa singgah menyinggah .. :P

chugie said...

alahai..ramai pulak yg sakit pala ni.. p makan panadol ye na.. :p

iz-AnN عبداللطيف said...

lor, tak sehat ke...patut ar diam jek skang...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

patutla menyepi..tak pernah2 la katakan..hehe

~aSHa~ said...

sama la kita bz..kepala pun dah tak center rasanye..

Siti said...

adoi..bykkan rehat yer ena...