Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 3 March 2010

TESTING TESTING 1, 2, 3

Salam..

Pg nie x der mood pulak nak wat n3 
Tp dok godek photoscape yg sumer org dah tahu buat
Tinggal sy jer yg dok terhegeh2 nak cube
Tgk hasil yg kawan2 buat sumer canggih2
Cun2 belaka.. creative betul kalian kan..
So, cube2.. jd cengginie la pulak.. hohoho
jadi lah.. Nanti leh cube lg kan!.. 

Jadi memanjang ler pulok! ahaks.. Anak2 buah ku

Si kakak yg dah ngantuk nak tido dah nie..
 Si Adik yg Tengah makan


 Ni si kakak pulak yg makan

Note: Jgn lah gelak kan sy yeh!.. tp klu nak gelak juge jom kiter gelak berjemaah!! Ekekeekekke..

28 Ulasan:

Ieza said...

ok tu..cantik..baru belajar dh cantik lama2 ti lagi menarik tu..

ita cutevirus said...

laaa... ingat kan ape tadik.. ena testing pakai webcam ke... rupenyer pakai photoscape...

senang kan pakai photoscape?? tak macam pakai photoshop..

mamalieyna said...

senyum jer..hehe...ilmu baru dpt harus praktik, baru best! ^_^

IdzaLia said...

comei 2 beradik tu ek.. sepasang pulak tu..

Ena said...

Kak Ieza,

cantik? weekekekekekeke...

Mawar_berduri said...

salam ...
hihi...bagus..bagus...nampak hasilnya...

nanti dah lame2 misti makin cantik gambar2 yang di Edit ....
Selamat Maju Jaya ...

Ena said...

ita,

dah lamer try nie.. tp x jd2.. so, malam td try lagikkkk.. camnie upernyer.. eheheheheehe

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun selama ni dari zaman fotopages sampaike blog...edit pakai photoscape jek..senang heeheheheh

Ena said...

Mamalieyna,

Senyum jer? gelak lah ena x kisah.. ehehehhe.. maklum la budak baru belajar.. camni la.. jakun kan!..

Ena said...

Idzalia,

Alhamdulillah.. dah sepasang dahhh..
Lia bile lg nak tambah? ekekekekkeke..

Ena said...

Kak Mawar,

Thanks kak, ecececehhhh.. kembang idung sy yg dah sedia kembang nie..

Ena said...

Lieya,

tu la.. og lain sumer dah pro gune.. ena baru tergedek2 nak buat.. wakakakakakaka...

mamamiera said...

cantik.. praktik lg byk2 gamba yee..

Ena said...

Mamamiera,

cantek? ehehehheh.. cam kelakar pon ader miera..

Redbloodsnow said...

hehehe...cool w/pun baru blajar edit medit bagai..hiksss. Zie kalau photoscape, celah jari jek. tp klo lanting zie photoshop...sumpah aku surrender...hahahaha

:D

Ena said...

Zie,
cool.. wekekeekeke..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

1st time pon tp cantik gak..mudahkan guna photoscape ni... :)

Ena said...

Lily, bile dah tahu function nyer rase senang juge.. dulu x paham sgt.. tu yg slow jer nak buat.. pun leh buat kat umah jer.. kat opis x leh download photoscape..

Adlina Husaini said...

wah photoscape ek..selama ni ku tahu potocop je hihihi

Ena said...

Adlina,

photocp tu cam susah sikit kan step dier.. banyak sgt layer.. hu3x..

~Siti Hajar~ said...

eh cantek la tu..baru2 lagi tu lama2 lagi teror pd kami..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

okla tu..if nak kaler jd cantik, ena leh g kat edit, then leh main kaler dia. nak kasi blur ke..tulih2 nama blog ena ke..eheheh...

Atan Athen said...

ak x pernah pki photoscape

xtaw

photoshop taw la

Ena said...

siti,

Thanks ea!!

Ena said...

Rose,

cam tu yeh rose, nanti ena try yeh!.. terase siput nyer diriku ini.. huwaaaaaa....

Ena said...

Atan,

leh la try pasnie..

Kaseh NazLieza said...

yup..okla sgt dh ni....cntik i like...modelnyer pong cntik2 n comel2...ehehehe

Ena said...

Kaseh,

thanks ea!!.. ni yg semangat nak wat lg nie... hu3x..