Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 22 March 2010

Sesekali Bertemu

Tajuk N3 tu .. buat org teruje jer nak bace kan!..ahaks!!.. ehehehe.. harus la kasi cam geram2 sikit.(sikit jer ponnngg)

Cerita dan picture kat bawah nie berkaitan dengan sabtu yg lepas (20.03.2010).. Pg2 lagi kami dah ke umah MIL sbb ade kenduri kawen jiran MIL.. Jd haruslah join sekali kan!.. Sementara nak g kenduri tu.. snap la picture sepupu sepapat si Anis.. Kemain seronok lagi si kakak sbb dapat jumpe geng dier.. Apa taknyer selama cuti sekolah dier hanya dok umah dan ke umah pengasuh aje.. kesian kan.. hu3x.. nak buat camner.. ummi + abah nye keje.. hu3x.. Nasib baik si kakak nie x pandai lagi nak ajak kuar g sane sini.. So, kiter layan jer la gambar2 dorang yeh!


Nie la antara sepupu anis sebelah hubby.. yg sebelah kanan tu sebaya ngan dier.. beza bulan saje..
Berbaju + tudung pink tu la SIL sy.. dan mama kepada 3 beradik nie.. ^_^


Tetibe ade si kakak kat tengah2 tu.. hehheh.. Memg kakak seronok sgt2 time nie..

Yg bertudung hitam tu my LIL SIL lah.. masih study (ader sesape nak berkenalan? leh tinggal kan no telefon..muahahhaha).. Time nie kitorg makan kat parking umah MIL sajork sbb nyer khemah kenduri dah penuh.. ho3x.. memandangkan semua tengah kelaparan.. kami makan sajo kat situ.. Banyak menu yg dihidangkan aritu sebenarnye..antaranya selain Nasi  Minyak ada Laksa, Bubur kacang, Putu Piring(byk ke tu.. ekekekek..) Tp amik picture tu aje sbb tu jer sempat di jamah sbb ramai sgt tetamunyer.. tp x amik la picture dorg tu.. hu3x.. 

Maner gambar sy yeh!.. hu3x.. tuan umah x sempat nak posing sbb anak teruna & dara dah buat perangai time nie.. makan pon cam x kenyang jer walau pun abis sepinggan nasi & semangkuk Laksa.. wahahahahaha.. Tp sy masih terasa kesedapan laksa tu.. Nampak cam biasa saje.. tp Rasenyer buat sy mengidam nak lagi.. hu3x..

9 Ulasan:

Mama_Aqish said...

wah ramainyer sepupu dia...tomei2 semuanyer klik2 iklan nuff untuk u

baincardin said...

bab teruja tu kat menu makanan yg pelbagai buat perut trasa lapar! ^_^

Ieza said...

kakak nampak dh sihat kn..dn semua nampak seronok..

terliur tengok laksa tu..nk gi cari gak la..

ieza memang xleh tengok laksa..tertelan2 air liur ni..

ita cutevirus said...

mengidam????

apakah????.........

~Siti Hajar~ said...

berkenduri sakan yoo..nsb baik la anak2 kak ena xpandai ajak g mana2 lg time cuti, anak2 sy ni pantang cuti ade je tmpt nak ajak p...nsb baik cuti ni Dalia xsihat, xp mana la kami...sweet jer kak anis tu dgn spupu2nya..Ammar Irfan mana ye???

norhaizan said...

comey comey sepupu dia...bestnyerr ada ramai..kak ena bila nak ajar cam ne kak ena wat border kat every picas kak ena tu..cantik la..nak gak wat cam tu..kihkihkih..ilmu photoshop sgt la tak pandai..hihi

Redbloodsnow said...

wahhh..ramainyer sepupu sepapat dia.pssttt..bab mkn tuh yg nangis kan kan..hehe

☆ lieya latif ☆ said...

sonok tul dpt jumpe geng main....mmg macam tu ar....time cuti sekolah ni dpt laa berkumpul sume....mak2 pun tumpang sekaki dpt borak2...lagi2 ade makan2....mmg syok wooo!!

aniesa said...

wahh..dh berwajah baru umah akak ni eik.hehehe..lama betul as x berblogging..cantikkk..!!=D