Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 15 March 2010

Sekitar Kursus Yg Lepas

Salam Isnin

Dah sarapan ker semua? Ececehh.. cam nak belanja lak kan!.. sy belanja tp awak bayar lah yeh!. ekekekeke.. Jangan Mare.. Sy dah bekpes dah.. minum white coffee jer.. hu3x.. 

Pg nie nak stori pasal p kursus aritu (last week). Klu x publish kan rugi pulak.. yerlah.. nanti lupa maaaaaa!!.. Nie kirenyer kursus yg pertama lah utk tahun nie.. sepatutnye yg ke-2 tp yg aritu x jd sbb kebetulan jatuh pd ari arwah kakak sy "pergi" (al-fatihah). Tetibe pulak teringat.. hu3x..

Tak nak celoteh panjang la.. jom kiter tgk picture la yeh!

Ari 1st sampai la last day.. sy geng ngan burung belatuk sbb ngantuk jer.. hua hua hua.. Boring gak la sbb banyak mendengar kan!.. tp bile ader AMALI terus mater jd segar.. SUKA camtu sbb lebih FOKUS & FAHAM!

Nie masa kat lam kelas.. Muke2 org2 yg tengah Ngantuk & kesejukan.. wahahahhaha.. Seyes, memg sejuk tau ms kursus nie..Tu yg buat lg Ngantuk.. Hu3x.. AirCond pulak disalahkannyer.. Muahahahaha.. 
Nie pulak, menu ari terakhir.. Nasi Jagung!.. Ari Last Baru nak snap sbb MALU nak snap.. Hu3x.. 

NOTE: Nie jer picture yg sempat amik, tu pun sorok2 jer tau.. Org len ngah kusyuk mendengar awak pulak sibuk nak ber snap bagai.. Ho3x..

15 Ulasan:

MRS. K said...

belom sempat pi kursus lagi taon ni.. ermm..

Nana said...

sepanjang saya keje tak penah lagi g kursus hehe tingin je nk pegi ntah bila diorg nak anto kekekke

mamalieyna said...

jadilah tu sbg kenangan kursus pertama tuk tahun 2010..! nmpak sejuk sgt je, smpai selimut2 bagai tu..hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hhehehe..takpe..wat muke tak malu je snap2

mmgla kursus je ngantuk
tapi nak jugek kejar jam latihan tu mek na..kang SKT nok letok ape pulok..uhuhuh

Ena said...

Mrs K,

lom sempat? hu3x..

Nana,

alahai yer ker? best gak lau leh p kursus tau!.. leh kuar dr opis.. miaahhahaha..

~~*Ummi AFD*~~ said...

Wah, dah dapat pi kursus... Sal ni ntah bila dapat pi...

Biasa la, kalau kursus cenggini sure ngantuk. Kalau sal, dah spare gula2 siap2. Tapi kalau dah ngantuk tu gula2 sepuluh guni pun tak jalan jugak... hehe

Ain said...

awal tahun dah kena pergi kursus ya....

bagussss bagusss, boleh tambah ilmu di dada...

Ena said...

Mamalieyna,

a'a memg sejuk bangat.. hu3x..

Rose,

tu la akhirnyer wat ak muke x malu.. tp still amik nyorok2 .. tu yg kualiti gambar pun x seberape.. adehhh!! padahal salah setting time tu.. hu3x..
SKT? a'a.. tul tu rose.. ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg nampak sgt sejuk sampai berselimut bagai.. :)

Kita x pernah p kursus..Kursus umah tangga jer.. :P

Ena said...

Lily,

^_^

Siti said...

keja goemn yer...mesti byk gi kursus...
siti tak pernah lagi gi kursus..huhu

ita cutevirus said...

ooo... kursus fail...
bagus la tu.. touch up skill.. kekadang kite terlupa kan?? ita lom gi kursus lagik utk thn nie... huhuhuhu... camne nak cukupkan 7hari dalam sthn nie...??

Ena said...

Siti,

^_^

Ena said...

Ita,

apply la utk p kursus, ena lom apply tp dah kuar name.. tp ok la sbb x yah susah2 nak apply..
tu la kan.. nak cukupkan 7 hr lam setahun tu yg jenuh cari..

aiDieNa said...

Hai.. akak dah lamer apply kursus nie.. tapi tak dapat².. maklum ler cara filing gomen nie tak sama ngan cam kat private dulu..

Senangnyer Ena dapat kursus nie kan..