Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 30 March 2010

Sambil Menunggu

Salam..

Arini agak bz sikit.. perasan lah tu.. ehehhehe.. a'a iyorrr la.. bz sikit jer.. settle kan yg mane2 urgent kan!
Tp hati dok tenang sbb teringat kat sini.. Ngeh Ngeh Ngeh.. X patut betul kan!.. Huhuhu

Sebenarnye pun  tau nak ber n3 ngan citer apa pg nie.. ada bbrp n3 yg duk dlm draf.. tp rase mcm malas nak publish.. Tp kene publish juge la.. hu3x.. sbb nanti berkarat pulak blog nie kan!

Mai nak stori pasal Gambo2 kat bawah tu last week punyer.. Ari Khamis ker Rabu ntahhh.. hohoho.. Luper sudaaaa.. Time nie en. hubby cuti, so, dier sampai awal la.. Sblm kul 5.00 dah sampai.. So, tunggu la dulu sbb punch card x bunyi lagi kan.. Jarang tau sy balik on time.. selalu paling awal pun 15 minit selepas la.. hari2 kul 5.30 ke atas lorrr.. huhuhu.. x pe la.. paksa rela kan jer la sbb dah x mooo balik sendiri kan! Leh g blogwalking sementara mnenunggu kan!.. hehehehe..

Sila bace Keterangan & Picture kat bawah tu dulu ye kawan2.. Motif? Terbalik upload picture daa.. Gambo nie kat umah x der kat PC opis nie..So, maleh nak tukar2 lagikkk!! Hohohohh..

Dah lebih 1/2 jam x gak siap2.. so, en hubby ajak p Mali's Corner dekat situ gak la.. P makan Char Koay Tiow cam lam picture tu.. tp blur bangat piccasa tu.. huhuhu.. Nasib baik sedap!!.. See lah pinggan kitorg licin!! Hehehehhe..Punye la byk TAPI habis telah kukerjakan.. Hahahhaha..

Kami x terus balik umah sbb en. hubby ajak p sini.. Tu kedai gambo tu.. Mrmm.. Boring yg amat dok nunggu kat lam kete.. Malas nak p kedai tu sekali sbb ujan sebenarnye time nie.. So, Me berjimba2 la kat lam kete.. Perasan Comei!! Tu yg dok sengeh2 kat camera & snap.. Kui Kui Kui..

 ********************************************

Pas makan tu p balik kat kedai gambar tu.. Nunggu lagik Lebih kurang kul 7.30 baru siap.. Mrmmm.. nak amik anak2 lagi kat umah pengasuh dier.. Apalagi kete tu hubby pecut mcm jet pejuang daaa.. Tipuuuuuuuu!!! Keh Keh Keh..  Tp memg laju gaye kete ala2 racing kat Litar Lumba.. Hohoho.. Percaya Ker?

Daaaaaa... ^_^

24 Ulasan:

Echa said...

sedapnya nampak kueyteow tu...... laparrrrrrrrr..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

sedapnya tgk CKT tu! macam terangkat je! meleleh air liur tgk.. susah nak cari yg betol2 sedap! tp kalo telur byk gerenti sedap!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ena..Mmg comeii pon.. :)

Yummy2 itu kueyteow..
Nasib dh sarapan.. :D

iz-AnN عبداللطيف said...

eh ada pun ena...ingatkan p mana tadi...ihikss

~~*Ummi AFD*~~ said...

Salam akak...

mula2 tu pening sket nak paham jalan cerita... cam blur2 je... hehe

sebab cerita cam separuh2 je... hehe. pastu buat2 paham je la...

lama tak makan ckt nih... dulu suka la jugak, sekarang dah kurang la sebab susah nak jumpa yg sedap kat sini... hehe

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

per sedapnyer char keow teow....makanan peberet tu...meleleh air liur

ita cutevirus said...

huuiihh.. mantop tul kueyteow tu..
aduyai ena.. pipimu sunnguh gebus... geramnyer...

~aSHa~ said...

semua org dah mcm blog addict dah...

biarlah duit nuff skit...dan mcm tak berbaloi pun update...tapi hati hepi je blog terupdate kan kan kan...so mmg diserang addicted dah kita2 semua ni

Nana said...

kita suka makan CKT kat malis kt taman bunga raya kt kolej tar tu mmg q panjang gile lah meveles!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cam bes je kuew tiau tu
biasa kite makn kat lenggong kueh tiau..sedap gak

amboi mak dara..kan main lg. duk snap2 diri sendiri (camla tak biasa buat kan..) agagagaga

.: SharLeenZ :. said...

salam kenal..
waaa bestnya.. nampak sedap tu..

mamamiera said...

owhh cahr kue tiaw!!!
my peberet!!! segala nenek moyang kue tiaw mmg i laik sgt2.. ee terliur beb tngok picca kamu tu..
eh somi nye photographer ke??

Ena said...

Echa,

memg sodappp.. p la rase kat sane..heheh..

Ena said...

Fiza,

memg sedappp..

Ena said...

Lily,

auww! blushing2 but tq..hehehe

Ena said...

iz-ann,

ada..lambat ngan cepat jerkk.heheh

Ena said...

Sal,

hahahha.. sori!!

Ena said...

asha,

tu la pasainyer.. hoho

Ena said...

Mama aqish..

yum yummmy.. cubelah..

Ena said...

Ita,

hahah..

gebus gebas ker chubby chabass.. ehhehe..

Ena said...

NAna,

yg tu yeh!.. a'a kat situ ramai org kate hb akak la.. haha

Ena said...

Sharleez..

Salam kenal kembali..

Ena said...

Rose,

memg sodap la..

hahah.. sesekali nak layan diri..ngeh ngeh ngeh

Ena said...

MamaMiera,

A'a zai.. photographer.. leh la klu nak booking weeding or outdoor.. heheh..