Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 4 March 2010

Perlu ker ekk Tukar ?

Petang nie.. cam boring pulak tengok blog sendiri.. hu3x.. Orang lain apatah lg kan!.. Uwaaaaaaa!! naper ekk? rase camnie? Cam nak tukar jer layout & templates nie.. tp cam sayang lg.. Bile g jegah2 blog kenkawan, cam cantekkk jer blog dorg tu kan!.. sedap jer mater memadang.. kdg2 tu buka2 jer terus rase happy.. sbb blog nyer ceria tp dah lupe blog saper dah..ehehheehe..

Ade gak sesetengah tu sgt rajin tukar cat umahnyer.. tukar semuanyer.. CANTEKKKKK!!.. nak juge.. tp nanti cam meniru pulak kan!.. org nak tukar awak pun nak tukar.. so, cam ner ekk? rase2 layout & templates nie ok lg x? kawan2 x rase boring ker biler jengah ke sini? Perlu tak sy buat perubahan kasi lebih luas mate memandang ker.. yerlah 2 column terhad jer kan penulisan & picture2 nak publish.. hu3x..Skrg kebanyakkannyer dah buat 3 column kan! cam sy jer dok 2 column lg.. hu3x..

28 Ulasan:

~~*Ummi AFD*~~ said...

sama la kiter akak... ingat nak tukar gak layout baru... tapi susah la, nanti hilang itu la, hilang ini la...

sal pun still 2 colum gak... malas dah nak tukar2 lagi... hehe

MRS. K said...

kalau rasa boring, tukar la tapi biar template tu simple tapi menarik dan orang nak masok pon tak 'segan'..hehehe..

ita cutevirus said...

terpulang la pada ena...

mana yang terbaik... tp, yang penting pengisiannyer kan>??

mamaaerish : said...

wat jer yang... ikut kiter nyer mata... hik3

QuEeN Of 2 Heroes said...

bole je nak tukar...tadak hal...hehe
tapi memerlukan tahap kerajinan yg tinggi...cewahhh gitu...haha :p

CIK NANA said...

hai kak..
na pon br 'renovate' blog td..
:):)
sokong2.. tukar!!
saja rasa angin baru..

Atan Athen said...

sy pon pki dua colomn lg....ok kot...x la rs mcm semak sgt...hehehehe

Siti said...

siti tgk cantik jer blog ida ni..tapi kalau ida rasa cam dah boring jer..leh la tukor...heheh

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hehE..
kurang2 umah ni lg lawa dr umah sy la..da tiga bulan blogGing, tak pandai2 nak cat baru..(malas act) ;)
salam kenal yer sis..
orG seneg0ri la ni ek..huhu

Ieda Al-Habsyi said...

ena nak tuko pon boley, ala..ieda pon pakai 2 colom je, sbb kalo pakai 2 colom picca lebih besar, kalau pakai 3 colom picca cam kecik sikit, ye la cam sempit gitew, hehehe!! ikut ena la, nak tuko pon boley :)

** Perfect Love ** said...

mm kalau dah bosan, tukar je la...

kita pun sama.. kengkadang bosan tgk blog sendiri tp tak tau nak ubah2 tuh huwaaa

Mama_Aqish said...

tak pe sesekali tukar cat...baru makin naik semangat nak update

namakusuraya said...

okey jer nak tukar.. saya pun rasa nak tukar lagi.. boleh tak? (",)

namakusuraya said...

aikk baru je anta msg td... da tukar background ek.. sy pun nak cari yg lain la.. (",)

mamalieyna said...

sesekali tukar baru best...kasi semangat sket..alah mana ada timbul bab tiru2 ni..template mcm2 ada..if sama pun tak ada salahnya..

tukar pun ok gak..kasi mood lain dr biasa..hehe..tukar la..tukar la..^_^

pssst..kalo ikutkan hati eina, nak je tukar ari2..tp fenat la nak nyusun..sbb umah eina tu, mcm2 ada..huhu..

hajarus said...

hajar pun kak, ingat nak tukar tp xtukar2 dr dulu sampai la ni same jer.. huhuhu...

klu pakai 2 column ni xde la berat sangat.. nak buka pun xde la slow sangatkan...

Nana said...

tingin gak nk tukar tp dgr cite kwn2 yg tuko kan sikit punye seksa ada yg ilang la..apa la xbrani nk usik hehe biar je la mcm ni blajo dlu sok2 dah expert bab2 tukar ni br tukar

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na..mu nok komen iklas ke dok ikhlas? weekekekekek
kene wat pilihang nih

actuaally, 2 column pon ok
mek na kalu takmboh boring ngak, tukor je yg riben tu je
tu hanya background
yg cerewet ni bila libatkan template

background kan senang giler nak tukor..

tu yang mek na buat ni dah kira ok..cuma leh la tukor background iaitu yg riben2 tu
leh tukor laing

Mawar_berduri said...

salam,
akak..blog akak dah o.k la...
tapi pada pandangan sy la kan kak....
blog akak nampak cam crowded cket je ..yang lain tip top..hihi

~Siti Hajar~ said...

rmh skrg ni cantik lagi lor...best je tgk..tp kalu boring xsalah tukar rmh baru..janji sntiasa update..

Wanie said...

ala ena tukar je kalau perlu...kan kita tgk selalu blog kita,tu yg rasa boring...wani pun suka masuk blog ENa...
Takde nyer org nak kata tiru2...ikut gerak ati..hehhehe

cik EPAL said...

tak yah tuka :)

Syuhada Kamal said...

bleh je kalu ena nak tukar..kasi rupa n semangat baru..takdela tiru2..biasela tu kan..tp layout skrg ok aje..:)

Lynn Nasir said...

salam ena,

tukar je la. mana tau dpt yg lebih santek :)

p/s: cuma kalau tak keberatan, bleh ke ena disable word verification? laju sket nk nganto komen kalu takde mende ni :)

Ena said...

Thanks atas komen semua.. ;P

MamaCira said...

la.. tukar je ena..
free je pun.. hehehe..
kalau aku,
bila aku rasa mula malas nak blogging,
aku tukar layout blog,
semangat nak berblogging pun kembali..
ehehehe..

Ieza said...

kalau rasa cam dh boring jer rasa elok tukar..buat cam rumah ..buat la apapn janji sedap mata memandang..

kalau laptop ieza nk tengok blog yg 3 colum agak remeh sbb laptop kecil..nk kena tarik kekanan kekiri..jadi ieza lebih suka yg 2 colum..

tepuk dada tanya selera ya..

Adlina Husaini said...

ena, awak tuan rumah kan..tiap2 hari pi mai pi mai..so kalu rasa nak deco umah apa salahnya..deco deco deco :D