Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 10 March 2010

Pemenangnya Adalah.....

Salam..

Dah pun Ari Rabu arini.. Waktu nie.. sy masih di tempat kursus.. makenyer harus lah buat auto-publish seperti semalam.. ^_^

Arini nak bg tau saper pemenang yg bertuah bg Cube Teka silang kata tu ...Ecececehhhhh!! Akhirnya ade juge yg jawab dengan betul. Buat yg sudi teka tu.. Thanks yer atas jawapan2 yg diberikan... sy rase terhibur pulak.. Maybe sy pun kene juge buat Contest or Giveaway, But not now lah ye!!!.. Biler lah tu kan!!..ehehehehe..

Ok, mesti x sabar dh nak tahu saper lah pemenang bertuah tu.. ekekekekeke.. Ok la.. pemenangnyer adalahahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!! sile ketuk ala2 bunyi drummmmmmm.... ^_^
Salwa or ~UMMI AFD~

So, Tahniah ye Sal. Cam beriya benor pulak bunyti nyer.. Adiahnyer pun biase2 aje.. Ahaksss!! Nanti kasi akak address umah or opis pun blh. Betullah tu jawapan Sal tu adalah
seperti picture di bawah nie:

Banjaran Titiwangsa
Panas sgt cuaca waktu nie.. tp senyum tetap senyum demimu picture.. eheheheheh..

14 Ulasan:

Ain said...

tahniah untuk salwa....

mesti sejuk lepak atas ni kan...

Atan Athen said...

ala....x menang k...hehehe

mamalieyna said...

tahniah Sal...bestnye nak dpt adiah..kita dokdan nak jwb..tp mmg taktau nak jwb apa...ahaks..^_^!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah kpd pemenang..kita x pernah sampai ke sana lg.. :)

Siti said...

Waaa.. Banjaran Titiwangsa rupanya. Macam sonok jer leh duk kat situ..Nyaman jer tgk kehijauan...huhu

~Siti Hajar~ said...

Tahniah pd pemenang...sy xjoin sbb mmg xtau lgsg...blurrr..

mamaaerish : said...

wah cayalah.... congrats.... (",)

Cik Anie said...

saujana mata memandang..cantikkk..tenang

☆ lieya latif ☆ said...

alah..salah teka laa pulokkkk wakakakaak....

☆ lieya latif ☆ said...

alah..salah teka laa pulokkkk wakakakaak....

mamamiera said...

aduihh.. mokcik terlepaih teka tiki tu ye.. uii ena.. udah tukar header picture eh.. baguihh... santik maa.. lebih kurang cam zai punye.. hihihikkk...

ainazliena said...

canteknyr pmandangan tu..

b.O.n.d.a said...

sangat cantek panOrama ni =)

~~*Ummi AFD*~~ said...

wah, mok cik menang eh... hehe

best best!! tenkiu akak... hehe