Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 8 March 2010

Peace!!!

Salam Ari Isnin..

Ehehehehe.. x tau nak wat tajuk aper..Arini lambat sikit bersiaran.. settle kan kijer opis dulu.. Sambil tu menyelam g ziarah blog kenkawan.. eheheh.. Nak publish pic kat bawah nie.. gambo nie sumer mase otw balik dr kampung time arwah kakak meninggal tu.. so, layan ajer lah piccasa nie.. sbb nan ado story best pg nie.. hu3x.. ader ker stori yg best sblm nie ekk? muahahahhaaha..

Zhasssstttt!!
*
*
*
*
V
 
Peace gaye 2 badik nie.. ehehehhe.. tgk si adik tu.. leh main2 mate lagikk!! Kemain yeh!!

 
Nie adik sy duk kat Maktab Kuala Lipis.. dier tompang sekali.. p antar dier dulu la mase nie..
Naik fenin paler Cik Yuyu ni nak layan anak buah dier yg notti2 tu.. hu3x.. Nasib baik leh wat peace lg!! ehehehe

Ececehhh.. si kakak time nie.. mate dah latu dahh, pastu
Dah penat dua badik nie.. tertido sudahhh.. Baru Aman sikit... kalau x.. hu3x..

27 Ulasan:

Echa said...

hehehhe.. comel je....

ita cutevirus said...

adik yang mana satu ena??

kalau la tak tido, maunyer gegor kete tuh.. ahahhaha...

Ena said...

Echa,

comel ker tu? noti face tau tu echa.. hu3x..

Ena said...

Ita,

Adik yg nombor... jap nak kire dulu.. ahwhahahahhaa..leh terlupa lak.. wahahhahaah..

Bukan setakat kete bergegar ta, mak pak skli bertukar cam singa lapar.. hu3x...

Mawar_berduri said...

pandai nye anak2 akak berposing ...hihih
cumil

mamalieyna said...

layan ja..tempek2 piccas pun best gk..layan mata pepagi..hehe..msti mcm2 hal sepanjang perjalanan dlm kete budak berdua tu kan..^_^

Ena said...

Mamalieyna,

memg pun eyna.. x larat nak layan.. wat pekak tinger jer lah.. x koser dah nak marah.. bukan aper 2 badik tu kuat gaduhhh!!.. hu3x..

Ena said...

Mawar,

yer ker? ntah apa2 la pose cenggitu kan!. ehehehe..

~Siti Hajar~ said...

ala si adik pandai main mata erk..si adik muka notti tu, si kakak plk sweet jer...adik suka buli kakak tak ni..?

Ena said...

Siti,

dulu si kakak yg buli adik, tp sekrg adik yg selalu buli si kakak.. tu la pasalnyer.. sakit paler ngan 2 badik nie..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comel...:-)

~~*Ummi AFD*~~ said...

amboi, kemain lagi dok buat 'peace' ye...

sure gamat je dalam kereta tu... sal yang ada anak sorang ni pun tak terlarat, ni kalau ada 2 lagi la tak tau... hehe

Ena said...

Rose,
:P

Sal,

Memg gamat & gawat pun ye juge.. pening paler mak sedare yg duk ngan si kakak tu... banyak tanye tul.. hu3x..

Siti said...

comei jer spek tu..

cheqna said...

comel...dah nama budak2 kan...hehehehehehehehe mesti buasnya ya ampun..=) nway salam ziarah..

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

eceh akak tu cun je gaya nye..hehehehe..

btw, lawo header baru nampak..ekeke

☆ lieya latif ☆ said...

amboi...cun header baru tu heheeheh...dpt tgk pic ena mase kawin2 dulu heheehehh

kemain lagi aksi budak2 comey nie..mcm2 gaye ade.....cute!!!

eynda said...

Suka tengok budak kecik tido....header dah tukar baru ek...lawa :-)

Nana said...

damia xreti wat peace hehe dia tunjuk 1 jari je klw suh wat peace bila ntah nk reti wat mcm diorang ni heeh

iz-AnN عبداللطيف said...

jap...jap...blog ni berwajah baru ke atau saya yang makin rabun ni...

hehehe...pepun cumel anak2 ena...cumel cam saya...hahaha...perahsan...

LIP (^_^) said...

salam hari isnin to u ena..

Kaseh NazLieza said...

adatlah tu..bdk2 mesti noti cket2...ehehehe...comel jerk ank2 akk tdo..

Ain said...

suka tengok pic. kakak yg tengah layan mata ngantuk tue..

sweet jer...hehehe..

norhaizan said...

header baru...cunnyer pengantin baju biru tu...aumm..aumm

Atan Athen said...

kat cermin mata tu yg paling mahal tu...hahahaha....smpi makcik die pon kenen pki gak tu...hehehe

MaszLaVista said...

suke laa tgk pic kakak..comey jer die kan..dh jadik anak dara dah anak kak ena nih..

Ieza said...

peace gak..mulakan hari baru dengan ceria..