Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 16 March 2010

Opis ker Camni?

A'a.. Betul lah nie opis tempat sy cari makan la nie.. hu3x.. Tonggang langgang semuanyer... Uwaaa.. Habuk sane sini.. Nak buat kijer pun x selesa.. nasib baik x der alahan habukkk.. klu tak!! mesti leh amik MC sampai renovation nie siap.. Tengah siapkan bilik big boss yg baru la nie.. Patutnyer dah start masuk semalam.. tp still under contraction!! ho3x.. Tak Suka Tak Suka!!!

Apa tak nye.. dah la berhabuk, bising pulak tu.. pong pang pong pang.. bukan bunyi kompang ye kawan2.. ehehehe... tp bunyi pahat dengan penukul.. wakakakkaka.. pepandai jer bagi statement!!.. x kisah la camner ponggg!! janji paham jer la kan!.. bunyi bising tu macam maner.. bingit telinge nie. Camner nak wat kijer nie? x tenteram langsung.. hu3x.. "Boss, nak balik boleh?" ecececehhhhh!! percaya lah dak ena nie nak tanya bos cenggitu.. penyegan, penakut & seangkatan dengannya lah.. Eksen jer lebeyy daaa.. Kat sini boleh la ckp camtu sbb boss x tau.. Miahahahaha..

Tengok nie.. pokok kepala kelapa pun ader.. menyesakkan pandangan jer.. nasib baik x usik tempat den nie.. hu3x..  Besar tau bilik boss tu.. besar sgt2.. leh wat kolam renang kat lam tu.. Ecececehhh.. tipu jer.. muahahhaha..  Tp siyes la memg besar.. untungkan jadikkk boss besar kat gomen!! semua ader.. Bak kate org " Klu dah Senang tu Bertambah2 lah Senang" semuanye ada.. (yer ke semua) eheheheh.. Maksudnye keperluannye di Opis tersedia & sangat selesa.. Ho3x.. Rezeki insan bergelar boss lah tu kan! Jangan jeles okeyh!!(ingatkan diri sendiri)

Hah!! apalagi ena.. x mau ke jadi Boss ? Ho3x.. InsyaAllah.. Klu di Panjangkan Umor, Murah  Rezeki & DIA mengizinkan.. Saper tak nak kan!! ehehhehe. Dah dah.. stop berangan & menceceh.. ntah apa2 yg sy menceceh dah nie.. hu3x.. Tak padan ngan kecik ade ati nak jadi boss..

NOTE: Tak Lame Lagi Staff2 dr Caw. Angkasapuri & PJ akan masuk ke Bangunan kat sini.. Nanti sy nye tempat akan berpindahhh ke tempat lain.. dah jadi anak tiri nanti.. Uwaaaa.... Pandai wat citer ekk ena? Haishhhh!! babap kangggg!! tp tu mungkin juge!! (sy kene pindah tempat )..

Sy update kemudian ye! Daaaaaa..

26 Ulasan:

Mama_Aqish said...

wah...nak renovate ker???mesti cun punyer nanti kan

Nana said...

penah gak merasa dulu duduk opis tgh renovate mmg sakit jiwa memekak je

MamaCira said...

tambah semangat le keje nanti..
huhuhu..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

aiyak boley ke keje bising2 cmtu..hehe mesti mcm tongkang pecah!

ita cutevirus said...

waahhh.. best la pindah opis... lagik best.. new environment kan??

mamalieyna said...

huhu..time cenggini mmg sesak napas nak wat kije..kan..blogging ok la! hahaha...

mamaaerish : said...

wah... makin cantek la opis... (",)

Ena said...

Mama_Aqish,
tgh renovate la tu.. hu3x..

Nana,

memg tensi weii.. ho3x..

Ena said...

MamaCira,

Semangat bos la kot.. sbb yg cantek tu tempat dier.. ho3x..

Fiza,
memg bising tahap ting tong tau fiza..

Ain said...

nanti dah cantik baru la happy kan....

sabor ya ena...

Ena said...

ita,

best? hu3x.. x tau lagik camner peel org2 baru nanti.. harap ok2 saje lah..

Mamalieyna,

memg sakit tinger nie eyna oiii.. hu3x..

Ena said...

Mamaearish,

Hu3x..

Ena said...

Nana,

sgt tension kan!..

Siti said...

waaaa..sonok eh boss dpt duk bilik besor gitu...huhu..bila kita lak nak jadi boss yer???

~aSHa~ said...

ingat terbakar tadi....pej sy pernah terbakar..

-------------------------------
eh ena...bila tgk tarikh lahir u....rupanye...ai bukan kakak..ehehe....rupanye adik..maybe ai ni besar kot...tu yg terasa mcm kakak....ai taun 81...

@juera said...

mtk cuti la ngn bos..bg thu bos terseksa jiwa raga nk kje suasana lgu ni..hahahaha

hajarus said...

amboi bestnyer big boss k.ena tu dapat bilik beso... tambah2 selesa la en boss akak tu kan... ;d

zue @ annaleeya said...

mase nih bisingla sket... sabo k... dah siap nanti msti cun kan...

Cik Anie said...

mesti lepas ni lagi bersemangat nak kerja..

Ena said...

Ain,

harap2 la kan!..

Siti,

tu la pasal.. untung tul jd bos nie...

Ena said...

Asha,

wakakakka.. sori la yeh!..
ingat kan ena mude tadikk.. ok, pasnie kene panggil asha jer lah kan!.. :D

Ena said...

@juera,

x leh kot.. sbb bos pun pekak kan tinger jer.. hu3x..

Ena said...

Hajarus,

tu la kan.. untung sgt2 kan!..

Ena said...

Zue,

hope so lah kan!.. :D

Echa said...

wah.. renovate ek.. tapi kalau buat keje time bukan opis hour pun ok kan.. mengganggu..

Redbloodsnow said...

syorgaa wooo opis sebeso g2. bile entah nk jd boss cam boss akak. leh merasa duduk dlm bilik gedebak beso camgnie...hikss :P