Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 10 March 2010

No Unmoderated Comments Found!! Kenapa Jd Mcm Nie?

Salam.. 


sy nak mintak tolong sikit lah.. sy x tahu macam mana komen yg masuk arini x dpt di publish kan.. tp bile sy click kat sini:

27 comments need to be moderated, yg keluar cume perkataan mcm kat bawah nie:-

No Unmoderated Comments Found. Pelikkan!.. kat situ ade 27 comment tp bile klik.. jd x der pulak.. maner pergi semua comment tu yeh?

Kawan2 tahu tak naper jd macam nie? hu3x.. 

Tgk nie:

Click utk besarkan

click utk besarkan

 

20 Ulasan:

Atan Athen said...

xpernah alami...kejadian ini...sbb komen sy x letak approval...tp rugila klu x dpt publish komen

mamalieyna said...

camno..if jwb sini..ena tokleh baca gak..huhu..patut la n3 sblm ni comment tak publish..herm.. taktau la pasai pa ye!

Ena said...

eh boleh pulak yg nie.. camner ekk? tp masih ada 27 commnet tu kat lam dashboard tu.. hu3x.. uwaaaa.... camner nak bace komen2 tu sumer ekk.. ??

Uda said...

tak tahu pulak.. tak pernah mengalami masalah mcm ni.. aneh yer... mana dia pergi

Nida said...

Maaflah Kak Nida tak habis menuntut lagi.. nanti klu akak tahu akak bgathu jawapannya ye..

Ieza said...

ya la kenapa jadi camni..ieza x pernah lak jadi lagi..pelik juga kn..kena tanya yg pro ni..

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

dasatnya byk tol komen...tp xtau plk nape jd cmtu...sembunyi ke... hehe..

pelik ni kak.. tensi je kan kalo kita punya smgt nk baca komen..

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

bila kita approve mmg akan jd cmni kak..pastu dia terus masuk ke entri..
dh check ke kt entri2 yg telah dikomen tu??

☆ lieya latif ☆ said...

biasenye problem ni jadi kalo ena set utk approve kan dulu komen2 yg masuk..senang cite remove je laa yg approval tu.....

lieya pun sebenarnye tak khatam lagi bab2 nie....kui kui kui

~~*Ummi AFD*~~ said...

rasanya hari ni memang blog nih ada prob le... tadi masa sal nak comment kat blog sal pun jadi error...

add sal nanti sal bagi okeyh... hehe

Siti said...

siti tak pasti lak camna caranya tu...komen siti takyah ltk approval..

MamaCira said...

erk.. sorry.. x tau..
kita tunggu org yang tau yer..
kite pun nak tau gak..
manatau kene kat kite..

mamamiera said...

zai p0n same gak..
tp comment yg x publish tuh 2 ke 3 entry yg lepas tahun 2009.. zai p0n ta tau nape jd gitu.. ena yg x bleh dibace entry yg terbaru ke..? hmm sadis ar kalo cam tu.. x tau nak nolong camne..??

~Siti Hajar~ said...

ala nak tolong tp xtahu la plak...xpe nti ada la blogger2 yg teror2 akan tlg yer..

Ena said...

Uda,

ye ke.. alahai..

Kak Nida,

x per la kak.. nak wat camner kan klu x tahu.. hu3x..

Ena said...

Kak Ieza,

tu la x tahu naper jd camtu.. hu3x.. sedih la..

Ena said...

Fiza,

tu la akak pun x tahu naper jd camtu.. naper nak menyork pulak.. uwaaa... tingin nak bace semua comment tu..

Ena said...

Lieya,

nak remove approval tu katner ekk? x jumpe la pulok.. hu3x..

Salwa,

ye ke.. tu la x silapnyer semalam kuar perkataan error mase nak publish comments tu.. sekali x kuar pun.. hu3x..
nanti jgn lupa kasi ekk?

Ena said...

Siti,

camner nak kuarkan approval tu ekk? kat belah maner.. setting tu ker? x jumpla.. hu3x...

Mamacira,
ye ke.. x tau yeh.. tu la kite tunggu yg bijak pandai leave comment kat kiter lah nie.. helps!!!!.. eehehehehhe

Ena said...

Mamamiera,
Sblm nie pun dah jd dah.. tp time tu cume ader 2 comment jer.. tp kali nie banyak.. syg lah pulak klu x dpt di [ublish kan.. hu3x..