Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 29 March 2010

MilikKu Rupenyerr!! ^_^

Salam Isnin..

Alhamdulillah.. Naper ekk? Mungkin ada yg dah tahu
Cam tak percaya pun ada.. hehehe
Akhirnya sy dapat merase juge menjadi winner.. keh keh keh
Over tol! Sesekali kasi sy perasan dan over sikit yeh!
Lalalalala.. ^_^

Akhirnya sy berjaya memenangi Contest anjuran SITI
Terima Kasih ye Siti dan para juri sbb sudi 
Pilih Picture tu.. Mrmmm.. Syahdunye..
Kalau kawan2 nak tahu blh klik kat SINI

NOTE: Semalam tak sempat nak jengah blog sendiri sbb en. hubby gune PC sbb Lappy nye kehabisan bateri dan charger nyer tertinggal kat opis.. Tu la saper suh bawak Lappy p ofis kan! hehehe.. Semua n3 semalam adlh auto publish!.. Huhuhu..

22 Ulasan:

Siti said...

Tahniah yer Ena..hehe..tak sempat inform Ena lagi psl kemenangan ni sebab tu auto publish. Nanti email yer address. InsyaAllah siti akan cuba courier hadiah secepat yg mungkin.

~~*Ummi AFD*~~ said...

Salam akak...

Tahniah... Syioknya menang kan... Erm, bila lak turn sal nak menang nih??? hehe

ita cutevirus said...

tahniah!!! bagus... bagus...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Ena...
Bestnyer menang tmpt pertama..
Lily dh baca N3 kat blog SITI smlm.. :)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

tahniah!! best ar hadiah dia bg tU! huhu

Ena said...

Siti,

Thanks ye siti.. sangat teruje nie tau!.. tersengih2 jerkkk.. hehehhe

Ena said...

Sal,

tu la..rase syiokkk semacam jekk.. hehehe..

Ena said...

Ita,

Thank ye Ta.. :)

Ena said...

Lily,

Tu la.. rezeki pictute yg diamik dengan x sengaja.. yela amik dengan mengejut tu.. & join contest pun dah di hari2 yg dah dekat nak tutp.. ^_^

Ena said...

Fiza,

Thanks fiza.. hehehe..

smiley said...

congrate!!!

bestnye....huhu...lame tak joined contest2 nih skg...huhu..

regards,
Triplesmiley

Ieda Al-Habsyi said...

yeahhh!!! clap!! clap!!
;)

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah ena!!

wah berbunge2 hati yeak heheheeh.....nanti publish ar dpt adiah ape tau...mesti tak sabar2 nak tgu adiah sampai tu kan....heheeheh

Ena said...

Smile,
Thanks :)

Ena said...

Ieda,

thannk :)

Ena said...

Lieya,

ehehhehe.. Thanks lieya

SiTi said...

TahNiAh KaK...bErKaT uSaHa SeLaMa Ni aDA gAk YG SaNGkUt Ye X...

Ena said...

Siti,
Thansk ye siti.. hehehe.. tu a memula cam x nak join sbb x dak mood sbb x jumpe gambo yg berkenan kat hati.. sekali tu godek2.. adelah gambo tu.. tu pun ingat utk memenuhi syarat contest aje la.. Alhamdulillah.. merase juge la menang!.. heheh..

zue @ annaleeya said...

wahhh... tahniah erk..

Ena said...

kak zue,

thanks yeh! :)

aiDieNa said...

Dah agak.. gambar tu mmg sweet.. mesti boleh menang nyer.. hehehe... tahniah Ena!

Redbloodsnow said...

perhhh...berrezeki ah akak. asyik menang contest je..hehehe.