Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 2 March 2010

MAIN CAMNI PON BOLEH LAAAA!!!

Alahai.. 
Nie piccas si adik yg tgh kusyuk main mende alah nie
Sib bek sikit jer bekas2 nie di punggah
Selalu lg banyak di punggah
Tp time tu lupe lak nak snap
Jenuh nak kemas balik
X tau naper si adik nie suke sangat main2 mende nie
Punyer la banyak lg menan yg leh wat main
Nie la namernyer budak kan!
so, layan kan ajer la..

 
alololo.. maner p segale menan kamu ni irfan!.. ciannyer..

nie mende yg dier selalu amik kat rak ..
main cam x der mende lain nak main.. hu3x..
 
Suke ati kamu la irfan.. janji x nanges dan merengek2.. hu3x..

P/s: nampak jer khusyuk tu.. tp bile dier nampak jer ummi dier ngadap tenet.. terus dier tinggalkan mende2 tu sumer.. dier p terjah ummi dier sambil nanges2 x kasi ngadap tenet.. hohoho..

18 Ulasan:

ita cutevirus said...

rajin anak ummi mengemas...

bagus betul ammar nie... die sayang betul ngan ummi die...

IdzaLia said...

hihi..kusyuk tu sampai tak sedar mama dia snap..

Ena said...

ita,
eekekekekekekke..

Ena said...

Lia,

memg khusyuk.. ehehhehe

Cik Anie said...

bebudak mmg la.. pantang tgk kita ngadap lappy... auto gerak ..trus terpacak depan mata kita..tak pun lepak trus atas riba..tak kasi can

Atan Athen said...

bg la main periuk k kuali k nnt besar pandai die masak

Ena said...

Cik anie, lau terpacak depan mater & duk atas riba jer x per lag kak.. tp x tahan kalua dah kuar sound cam mesin kelapa.. sakit tinger nie.. eheheh

mamaaerish : said...

ha ha ha... satu kapal la kita... hik3

Ena said...

Atan,
periuk pon ader gak selalunyer.. tp kuali x lg sbb duk kat tempat lain.. ehehe

Ena said...

Eb,
earish pon samer gak yeh!.. hu3x..

mamalieyna said...

hehe..tolong ummi ngemas ke irfan..?

mmg kan, kal0 anak sepah2, kita lebih suka biarkan jer..janji tak nangis...dah boring main, terpaksa la kita rajinkan diri ngemas balik..huhu..

dak arif kalo masuk dapur pun ginilah..malas nak larang2, main saje..jnji bkn mende bahaya kan..

Ena said...

Mamalieyna,

tul tu ieyna.. biar jer selagi mende tu x pecah ker aper kan!..

Izan Ishak said...

ena...sama je ngan budak kecik 3org kat umah ni. suka sgt main bekas kecik utk buat dadih tu...
alahai...pastu bersepah satu umah!

Rashid said...

hehe.. kira okeylah tu. Boleh juga dimainnya.

Nida said...

ala cutenya dia main benda alah tu.. hehe. Pandai mengemassss...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagusla camtu
takyah beli menan byok2
kaye cepatla umi dia
ahahah

samela ngn rafiq
mane leh tgk kite main tenet
jeles manjang!

Ieza said...

teringat anak2 ieza masa kecil dulu..camni la..sama jer feel nya..

Redbloodsnow said...

hahaha..janji x nanges. itu yg penting kan :P