Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 12 March 2010

Letrik Oh Manik!!

Salam..

Ehehehehee.. Tajuk n3 kali nie.. lantak la kan.. janji paham udah la.. Hiks!! Dah nak balik keje baru blh terjah blog sendiri.. Nak terjah Yg lain apatah lagi.. Huhuhu.. Sebenarnyer kat sini tak der letrik td.. tp kat department nie jer.. Nie pun baru ade balik.. sbb nyer kat sini tengah ader renovation.. picture nyer sy upload kemudian sbb terlupa bawa usb port lah pulak!!.. ho3x..

Lunch arini kan panjang..Ingat kan nak la g jelajah blog kenkawan.. Upernyer arini ader kelas belajar menjahit manik.. ala manik yg menghelip kat baju tu.. ehehehehe... Memandangkan letrik pun x der.. sy pun join lah sekali. Sbnarnye bukan lah kelas pun.. tp sy x tau nak terangkan camner.. ahahahahha.. Anjuran Puspanita utk arini aje.. So, wanita2 aje lah kan!.. Samer lah.. picture nyer nan ado lah arini.. Len kali sy publish ye.. 

K, la..  tak leh celoteh panjang la sbb katenye letrik nie kejap jer.. nanti off balik.. 

Daaaaa.. & Selamat Berhari Minggu lah ye! ^_^



15 Ulasan:

~~*Ummi AFD*~~ said...

wah, lepas ni penuh la manik2 merelit merelap kat baju eh... hehe

selamat berhujung minggu jugak... hehe

ita cutevirus said...

weehhhh,... sronoknyer menjahit manik.. ita takde bakat la pulok...

Atan Athen said...

SELAMAT HARI RAYA!!!!

hehehehe

hari miggu byk asgmnt...ades..

☆ lieya latif ☆ said...

ish ish....bagus ar ena...ade aktiviti camtu...tak le bosan...kami ni...asal jumaatjek gi alamanda....asal gi alamanda jek ari jemaat wakakakakak......

lepas ni meriah le baju ena yeak....mengerlip2 gituuuuu

Nida said...

Nanti Kak Nida nak tempah baju kurung bersulam manik boleh?..hehe

Ena said...

Sal,

lip lap lip lap... eheheheh..

Ena said...

Ita,

x perlu berbakat pun ta nak jahit manik.. cumer perlukan minat & kerajinan.. x gituw? kompem ada hasilnyer tau.. hihihiihi..

Ena said...

Atan Aten,

Ehehehehhe.. Raya pun raye lah.. untung2 taun nie nyer raye leh meghelip dari tangak sendiri kan!.. InsyaAllah..

Ena said...

Lieya,
x selalu ader xtvti camni lieya.. best juge camnie.. sbb mase terisi dengan penuh.. sampai rase x cukup msae pulak.. tu pun sikit jer sempat ena belajar.. tp bolehlah daripada x tahu kan!..

Ena said...

Kak Nida,

Muahahahahha.. lom apa2 lg dah ader nak tempah yeh!.. nie yg semangat nak belajar ni kak.. ^_^

SiTi said...

sYoK NYA jOiN kLaS mAnIk...KaT pReSinT BaPe Tu kAk...?

MamaCira said...

kalau dah siap jahit manik tu
jgn lupa kasi enterprem kat blog yer
nak jugak tgk hasil tgn Ena..
hehe..

Ena said...

Siti,

akak x dok presint.. akak duk ampang, kje kat KL.. ^_^

Hargenyer x tau la pulak sbb tu semua Persatuan Puspanita yg bayarkan.. kami join ajer.. hehehhe..

Ena said...

Mamacira,

hik3x.. baru tgh belajar la laini.. hsilnyer pun x seberape lah.. tp InsyaAllah.. nanti ena wat n3 pasal tu k.. ;P

mamalieyna said...

waah ada kelas menjahit manik pulok..best tu! ^_^ leh jahit sendiri tuk baju raya nnti! hehe..