Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 19 March 2010

LAC Rebranding Contest


Semalam dah perasan pasal contest nie..
So, arinie teringin pulak nak join.. 
Cantekkkk kan shawl nie!
Jom pakat ramai2 sertainya
Boleh Klik kat SINI
Memandang contest nie di suruh pilih sendiri, sy teruje nak memiliki shawl yg ini:-


LAC4

LAC5

LC6

Saya sukakan himpunan koleksi Leezan Alee Collection kerana
 
"Koleksi ini buat saya JATUH CINTA. Saya akan kelihatan lebih ANGGUN dan BERGAYA dengan rekaan yang sungguh MENAWAN kalbu ini. Malah amat sesuai dengan SEMUA muslimah bila memakainya."

Apatah lagi sekiranya dipakai oleh 
si CoMeL mcm sy. Muahahhahaha.. 
Sila muntah ijo ye kawan2..

Kawan2 apalagi!! Cepat cepat sertainya

Tarikh tutup pada 20 March 2010.....

So, saya nak panjangkan kepada semua yg sudi follow sy kat sini terutamanya :

Pot Pet Mek Rose
Lily @ MumyQistina
Ummi AFD or Salwa
Redboodsnow
MamaCira
Syuhada Kamal
Ita Cutevirus
Aidiena
Hajarus
Rosma

NOTE: So, utk yg x tersenarai tu jangan la kecik hati ye.. Klu Sudi Amikkla Tag Nie walaupun name x disebutkan!.. 

11 Ulasan:

Redbloodsnow said...

hehe...name zie pun ade gak dlm list di panjangkan tuh. tenkiu tenkiu. tp i make it a pass lah kak ena. sbb zie x suke pakai shawls :P

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

akak pnh ke pakai shawl?fiza pnh try dah......hahahaha mcm talam muka sbb nmpk sgt bentuk muka ku yg bulat!hehe

Ena said...

Zie,
tu sbb taruk name zie.. sbb akak tingin ak tg zie pakai shawl pulak..hehhe

Ena said...

Fiza,

Ada gak pakai.. hehehe.. tp x selalu la.. sbb time g opis byk baju corak2.. x kene ngan shawl akak yg bunge tu..

sori, lupe pulak nak letak name fiza kat lam tu.. jenuh dok pk td name saper nak Tag. hu3x..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

xpe..kang ltk tak buat2 plk..htg tag dulu pon tak terbayar lg..sorry ye kak..ampun!

Ena said...

fiza,

x pe.. take time.. akak pun banyak tag yg dok peram lagi.. hu3x..

mamamiera said...

huuuu ;(
sob sob sob..
kecik hatiku..
nway gud luck bebeh.. ;)

~~*Ummi AFD*~~ said...

Owh, saya pun kena tag jugak ye... hehe

Tengok la kalau rajin, saya buat la...

Apa pun, gud luck ye akak...

Ena said...

MamaMiera,

alahai hgn la kecik ati.. ena tadik pk nak kasi kat semua yg follow ena.. tp dier nak 10 jer.. ho3x..

k, zai amik la tag nie yeh! sbb ader yg ena rase x berape nak ami tag nie.. ho3x..

Ena said...

Sal,
a'a.. amik la klu sudi..

Syuhada Kamal said...

nama sy pun ade ke..ehehe..lawa gak shawl tu tp sy tak penah pakai lagi..teringin nk try tp mcm tk ssuai je ngan muka..tp takpe..org dah bagi kite amekla yer..hehe