Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 9 March 2010

KLU N3 SEMALAM

Salam..

N3 nie adalah sambungan dr n3 Cube Teka?. Memandangkan setakat nie belom ade sesape lg yg dapat menjawab dengan betul.. sy kasi klu lah ye..ehehehe..yer la silap juge sy kan!.. maner lah org leh teka camtu ghuper picturenyer..ehehehe..

K, klu nyer kawasannya terletak di lebuh raya Timur Barat, Perak. Kawasannye lapang & Biasenyer menjadi tempat persinggahan pengguna jalan raya berhenti rehat bg menikmati keindahan kawasan tersebut.. Pelancong pun ramai tau..hu3x..

Pengomen pertama yg menjawab dengan betul adalah pemenangnye.. so, klu yg lain jawab yg same selepas tu x kira lah ye.. ehehehhehe..


Selamat Mencuba!!

11 Ulasan:

~~*Ummi AFD*~~ said...

ya, saya tahu... banjaran titiwangsa... betul tak??

Siti said...

alamak...tak tau la kalau area2 sana..kalau area2 timur tu tau la..hehe

Atan Athen said...

ni yg dekat lepas tol jelapang nk ke kuala...
sebelom terowong....
ad gaungkan kat situ....

btol x?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

jawapan nye...
DOK TAHU
agagagaga

Ietams said...

tasik banding ke?

Nana said...

hentian sungai perak?hehe

Nana Aziz said...

kat R&R la kot. hee..

Syuhada Kamal said...

hem..kat mane ek..penah gak lalu area sana tp tak surela..tp teka ajela ek..kat hentian R&R sg perak or bukit gantang kot..hehe

Ain said...

ain tolong delete kan komen yang sama tue...hahaha

beria duk komen tapi asyik keluar error jer, sekali tengok adoiii mak tetiba jadik top komentar....

sorry ya dear....hehehe

Ena said...

Ain,
awat delete semua yg ain komen tu..
1 pun x tinggal yeh!.. HU3X..

Redbloodsnow said...

alaaa...zie still gak x leh teke...sobsobsob :(