Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 11 March 2010

Jalan2 Ke Tasik Perdana

Salam Khamis..

Dah Khamis pulak kan!.. Agaknyer esok ader lagik ker yeh!.Hu3x.. Wallahuaklam..

Akhir2 nie banyak jumpe gambo2 lamer yg x pernah di publish kat sini.. terjumpe kat external en hubby 2 ari lepas..So, haruslah di abadikan kat dalam nie kan! Picture nie di snap mase p jenjalan ke Tasik Perdana pd tahun lepas sudaaaaa... ehehehehhe.. Tp piccasa tasik nye nan ado lah pulak!! hu3x.. 

Asyik tgk gelagat si Irfan jer kan.. mai kite tgk gelagat si Kakak lah pulak time nie.. Tp picture Irfan haruslah diselit juge.. ehehhehehe..
Macam aksi ada kan!..ala gelap pulak picture yg sebelah kiri tu.. hu3x.. Boleh la.. 


Anis yg pantang jumpe playground.. camni lah ghupernyer.. 
jakun & over acting sokmo!!
Picture yg tgh kusyuk makan ice cream pun adoooo!! Ho3x..

21 Ulasan:

shila ariff said...

sonoknya...anak2 dah besar ni..mcm2 gelagat diaorg kan??...terasa nak tambah satu lg le...bg kwn kat hazim..hehehe...

Ietams said...

memang sayang kalo tak tepek gambar tu kan

MamaCira said...

anis dan irfan sangat cute..
apa x mak bapak pun cute² juge
nanti besar mesti ramai peminat..
ekekeke..

Nana said...

bese la budak2 jumpa playground main xhengat dunia la

mrs.ecam said...

tasik perdana??? sye salu gak g sini bwk ank2 g play ground kt situ kn...opis hubby lak dkat ngan tasik nih...beshhh tmn burung pong dkat...kn

mamalieyna said...

godek2 album lama eh..hehe..harus diabadikan kt sini, baru best! ^_^

amboi khusyuk tul kakak makan eskrem..! hehe..

Adlina Husaini said...

bestnya jejalan..anak dah besar best nak bawa gi memain kat playground anyway ena, ajar la caner nak wat pic2 compilation macam tu..cantik sgt =)

Siti said...

dah lama sungguh tak gi tasik perdana...huhu...
nanti la nak bwk anak2 pi taman dia yg cam disney tu.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheh kan main..kusyuk si kakak makan eskrem taw..

☆ lieya latif ☆ said...

biase la tu ena...mia mija pun...kalo nampak playgroung terus tak sedar diri...main mc tak penah jumpe kih kih kih

ita cutevirus said...

bukan jaku... tp eksited... ahahaha... da name pon budak ena..

Ena said...

Shila ariff,

tambah lah.. cian kat hazim x der kawan.. ehhehehe

Ena said...

Ietams,

sayangkan klu x tepek kat sini..

Mamacira,
laini, Cira lg cute kan.. tersangat geram dengan putih melepak & cute miut yer tu... heeheh

Ena said...

NAna,

bestkan jalan2.. heheh..

Mrs. Ecam,

Selalu p situ ekk? nanti klu terserempak tegur2lah ye.. tp ena nie dr jauh x nampak sbb rabun.. hu3x..

Ena said...

Mamalieyna,
betul tu eyna.. haruslah abadikan kat sini.. heeehehhe

Adlina,

Tunggu lah one sweet day.. ehehhehe.. ena blm ader peluang nak belajar lg la.. en. hubby pulak x pandai nak wat tutorial.. klu ajar kene duk sebelah dier.. nanti ekk...

Ena said...

Siti,

Bawak jgn x bawak.. heheheheh..

Lieya,

tu la x sedar diri sokmo kan!.. x tau nak reti puas.. hu3x..

Ena said...

Purplelicious,

tu la pasal.. pd hal si kakak tu x leh makan ais cream.. huhuhu..


Ita,

ehehehehhe..

Ena said...

OWyh!!... camni upernyer nak remove approval tu.. ok tq semua.. ;P

Atan Athen said...

lagu...

si polan malu2...

si polan bg bunga...

di taman tasik perdana...

lagu kat sekolah dlu time dak2 tgh cinta monyet...hehehehe

IdzaLia said...

hepinyee budak2 bila dpt jln kan..

Ieza said...

nampak happy jer kakak tu kn..time umur camtu memang suka taman2 permainan ni..cam anak ieza dulu2 la..tapi bila dh besar2 ni..x suka dh nk gi tempat2 camtu..x suruh main pn bising x selesa..