Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 22 March 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

Salam Ari Isnin
Mrmmm.. wangi nye pepagi nie kan!.. Pagi ajer ker? eheheehe.. A'a ramai org yg berwangian2 di pagi hari utk ke tempat kerja masing2 kan! (kat rumah pun kene wangi2 juge kan!!).. yer la klu busuk pepagi mesti org ingat x mandi lagi. Mungkin sememangnye seseorang tu dah mandi, tp dia mungkin mempunyai masalah bau badan.. Jd, klu dah sembur minyak wangi pun, tp yang ada masalah bau badan, badan tetap ada bau juge.. ho3x.. Ashermmm semacam jekk walaupun baru jam 7 or 8 pagi.. Kesian kan! Mesti tak selesa.
Makenyer apa kata, jom pakat ramai2 gunakan Gatsby Deodorant! ehehehhe.. 

Ok la sebenarnya mcm nie.. banyak blog2 yg cerita pasal Gatsby Deodorant Street Fair kan!.. Sy pun ada juga dapat email tu, ingat nak abaikan saje, tp fikir2 balik boleh juge la kan.. Maner tahu ada rezeki antara 400 blogger untuk menyertainya. 

 Cuba tengok picture nie.. macam menarik jer kan!.. teruje la pulak nak sertai..  
Kat maner & bila ye?

Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Nak Tahu Apa Yang Menarik kat Sana?

* Semua peserta yang terlibat dan mengambil bahagian dalam permainan layak untuk menyertai cabutan bertuah. Best tau hadiah yg ditawarkan seperti barangan elektronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000.00 (lumayan tu)

* Terdapat pelbagai gerai mainan yang bakal didirikan ketika ‘Street Fair’ sedang berlangsung. Antaranya acara membaling getah sehinggalah ke aksi-aksi yang mencuit hati seperti Sumo Wrestling (bergusti sumo-dalam beg udara) oleh para peserta dan bermacam-macam lagi.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh layari  www.gatsby.com.my/str

* Sungguh teruja kan!.. Bestnyerrrrr.... Tersangat seronok kalau saya di antara 400 blogger yg terpilih tu kan!

 Jumpa di Sana Ye!!!! (klu nuffnang sudi pilih sy laaa) ^_^

12 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pon ada gak dpt email tu..tp abaikan je lah..koz jauh nk p..(cam je lah blh terpilih..hehe..)

>>Semoga ena terpilih di antara 400 blogger tu yer!!.. :)

iz-AnN عبداللطيف said...

nak ikut...nak ikut...saya pun ada dapat email tu...tapi blog saya kerdil...sob...sob...

Nana said...

ramai blogger pakat dok nak pegi sini kan beznye malangnye xdpt sebab ada projek time tu

Redbloodsnow said...

alaa...zie nk gak actually join kontest nih. tpppp....zie bknnyer dpt bertandang ke KL pun buat mase skrg nih...sobsobsob.

oiii nuffnanggggg...buat function kat kuching swak lak wehhhh..hehe

ita cutevirus said...

good lcuk eh...

Ena said...

Lily,

mudah2an.. la kan bukan per.. kebetulan time nie hubby free.. blh la bookijg dier awal2. ehehehe.. tu pun klu nuffnang sudi nak ajak.. ho3x..

Ena said...

Iz-Ann,

apa maksud blog kerdil tu ekk>. x paham la.. hu3x..

Ena said...

Nana,

baru nak mencuba2 la .. hu3x..

Ena said...

Zie,

apa salahnyer datang sini lak zie.. ekekeke

Ena said...

Ita,

thanks yeh!

~aSHa~ said...

pandai la dia buat ayat....comey jerk

☆ lieya latif ☆ said...

SONOK GAK kalo dpt gi ni ena..selalu susah nak dpt invitation dari nuffnang nie....blogger famos jek selalu yg dpt.....

pegi jgn tak pegi heheeheh