Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 12 March 2010

Dah Masuk Opis Dah.. ^_^

Salam Pg Jumaat

Teramat pantas mase berlalu kan!.. Yeayyyy!!.. Dah Abis Kursus Dah.. Dah Masuk opis balik nie..Tp tu la.. Tersangat letih & sakit2 badan nie.. Hu3x.. Bestnyer klu dpt pergi mengurut 1 badan kan! Pergi manjakan diri ke SPA ke kan!.. Wahhhhh.. Dapat rasekan kesegarannya..  Malangnyer.. rase tu hanya hasil berimaginasi semata2.. Huk3x.. Sbb sy masih di sini.. Keje .. Keje..  & Keje.. 

Yer la.. 3 ari x der.. banyak keje yg tertangguh..  Banyak yg sy nak kene siapkan arini.. Uwaaaaaa... Eh!. x pe2.. chaiyok2x!! eheheehehe..

Tetibe kan!..Perut sedang menyanyi lah pulak.. Mcm2 irama dah keluar nie.. Owyh.. yer lah.. lom bekpes lg rupernyer.. Laparnyer... Nak Makan Apa yeh? Ho3x... 

Apa tak nye sepanjang (panjang sgt ker) 3 Ari Berkursus..  Makan... Makan & Makan lagi.. kene pulak menu2 memenuhi citarasa kan!.. ehehehhehe.. Kawan2 dah bekpes ker? Makan per? Nyibuk jer nak tahu kan!.. hua hua hua.. Tp nak tahu tak, semalam sy timbang berat sy dah naik 1kg hasil dr Makan Makan & Makan mase kursus tu.. huhuhu.. Cepat naik kan!.. Nak kene Diet semula nie.. Susah nak turun tau!.. Naik tersangat lah senang. Uwaaaaaa..

K, la nanti sy sambung yeh!.. nak p saparan dulu la.. lalalala.. Makan lagik? wakakakakkaka.. Klu x makan camner nak teruskan hari2 yg mendatangkan!.. Ececehhhhh.. Alasan org yg tengah kelaparan nie.. Ho3x

Daaaaaaa..

21 Ulasan:

Lynn Nasir said...

salam ena,

selamat la "saparan", mueheheheh!

Nida said...

Salam Ena...

Bagi akak pertambahan kilo tu boleh.. maklumlah akak ni underweight... (kan best kalau boleh buat macam tu)

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

k.ena~akak wat la recent komen kt gadget.. sng nk tgk bila dh approve boley tgk komen2 tu msuk ke entri mana..

Nana said...

ehehe ena
klw naik 1 kg pun awk ttp nmpk slim ok...
anak dah 2 tp badan mcm anak dara

Ena said...

Lynn,

Arini sarap ngan roti jer..

Ena said...

Kak Nida,

Alahai ciannyer akak.. makan banayk2 k.. :P

Ena said...

Fiza,

Thanks ye.. akak dah buat nie.. ^_^

Ena said...

Nana,

Mata kasar memg nampak cam x der apap2.. tp sebernanyer.. hu3x..

Mama_Aqish said...

keje manyak kat opis...tapi keje sampai biler pun tak kan habis...hu...hu...walau banyak keje..keje skodeng blog orang ni tak leh tinggal...

ita cutevirus said...

huhuhu...

slamat bersarapan ena... ari ni ita sarapan nasik lemak... itupun sebab diorang order utk meeting.. ahahahaha... ita da lame tak makan nasik lemak... ade la dlm 3 minggu...

Adlina Husaini said...

patut lama tak nampak..p kursus rupanya =) welcome back

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily pon timbang baru2 ni turun 1 kg..cam ne lah nk gemuk.. :(

Ena said...

Mama_Aqish,

tu la selalu sempat gak p skodeng.. tp arini memg x sempat.. nie baru nak jengah blog balik sambil toleh kiri kanan sbb sumer bos besar ader kat sini.. sempat lagi nie,.. muahahahahahha..

Ena said...

Ita,

ena dah lame x makan nasi lemak.. bile last pun x tau..sbb ena x gemar sgt nasi lemak kecuali makan dari hasil org2 tersayang cam mak sendiri ker kan!.. ehehhe.. tp kalu tingin tu makan gak la.. tp susah lah nak tingin makan nasi lemak nie.. en. hubby paham pasal nie..

Ena said...

Adlina,
tu la x sempat nak nyinggah umah kawan2.. hu3x..

Lily,

alahai ciannye.. nanti mamam manyak2 ekk lily.. ;P

mamalieyna said...

jom makan tengahari laks..hehe..

nak naik badan mmg sonang, nak turn?..huhu..susah lor! ^_^

Atan Athen said...

pegi bg ikan makan kaki....best gak...

Syuhada Kamal said...

br balik kursus ek..takpe naik 1 kg jer..sama la kite..bdn senang sgt naik, nk turun amatlah payahnyer..sabar jela..hehe

~Siti Hajar~ said...

slmt kembali bkerja..

Echa said...

ena naik pun menten lagi je tu.. anak dua cam anak dara lagi.. heheehhe...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Patut le sunyi sepi je 2,3 hari ni... Org tu berkursus rupanya...

tak pe, berat naik tapi maintain anggun... hehe