Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 23 March 2010

Contest You & Me - Love Forever

STICKY MODE: Until 23 March 2010

Mohon Shcroll ke Bawah ye Untk Entry Terkini


Salam..

ehehehhe.. nampaknyer mood utk sy bercontest telah kembali.. lamer dok peram n3 nie kat  dalam draf.. akhirnyer di publish juge.. X tau lah naper.. selalu nak kene tunggu mood datang dulu baru nak terhegeh2 buat.. dah tu.. selalu gak la.. dah nak close baru nak buat..x pe kan SITI.. masih ader mase lagi kan!.. hik3x.. 

Klu yg belum join tu.. leh la join kat SINI.. semua syarat2 ada terkandung didalamnya.. 

Jom kiter tgk gambo aper lah yg dipertaruhkan kali nie.. 

Nie adalah Nenek (Mak kepada Ayah) & Ayah sy

Keterangan: Sy amat suke gambar nie kerana aksi nie susah nak dirakamkan  dan di pamerkan oleh ayah sy. Waktu nie masa raya tahun lepas.. Ayah seorang yg sukar mempamerkan kasih sayang melalui kata2.. Malahan perbuatan juge (tp kami tahu ayah seorang yg amat sayangkan keluarganya)..  Tp saat nie en. hubby sempat merakamkan aksi ayah yg sedang mempamerkan kasih sayang melalui pelukannya kepada emaknye (Nenek sy).. Sedangkan kami belum berpeluang nak tengok ayah sy buat aksi macam nie dengan Mak sy.. ehehehhehe.. Sangat suke dengan moment nie..  Gambar ni Indah untuk dikenang oleh kami adik beradik & sedara mara. Mungkin dianggap biasa oleh orang lain tp tidak bg sy.. hehehehe.. Itulah sebabnye kenapa sy pilih gambar nie.. ^_^

24 Ulasan:

Ieda Al-Habsyi said...

good luck ena :)

mamamiera said...

gud luck 4 diz picca!!

mmg syahdu suasananya..
mokcik pon mmg sosah nk dpt gambo2 mcm ni.. gambo2 mcm ni cuma bleh di snap dgn aksi spontan org2 yg di snapkan itu. sajo.. tgk gambo ni teringat mokcik akn 1 picca mokcik yg begini ropa.. nntikan entri mokcik pulok ye..

Ena said...

Ieda,

thanks ieda.. :D

Ena said...

Mamamiera,

Thanks yer zai.. ^_^

~~*Ummi AFD*~~ said...

Salam akak..

Good luck ye... Tu la, bukan senang seorang anak lelaki nak pamerkan kasih sayang dia dekat org tua dia kan...

erm, pasal add umah tu kan sal dah email la kat email yahoo akak... tak dapat ke??? pastu tadi sal dah email ke email opis akak... hehe

Ena said...

Sal,

owyh ye ker.. alamak.. sori, akak x nge check email kedua2 email tu.. ho3x.. sat g akak check yeh!.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck!!! :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cweet nyeee

gud luck mek na...:-)

aiDieNa said...

Comel jer gambar nie kan... sweet sangat!

Nana said...

wah romantiknye heheh
good luck

Ain said...

gud luck....

tersentuh tengok kasih seorang anak kepada ibunya...

baincardin said...

so sweet d pic! ^_^

Redbloodsnow said...

gud luck kak ena....hope u win this one :)

Syuhada Kamal said...

sweetnye pic tu ena..penuh makna yg mendalam..anyway gud luck yer..:)

~aSHa~ said...

good luck dear..

sha pun jarang dpt tgk aksi mak n abah...ehehehe sbb mereka tu tak romantik mana ...tapi abah sha sgt2 penyayang kat anak2 dan cucu2

~Siti Hajar~ said...

ala ena sweeetnyer photo tu..

gud luck yer!

SiTi said...

sWeeT mOmEnT...


gUd LuCk Ye kAk..

zue @ annaleeya said...

wahhh.... so sweeett.... syahdu jer nengok...

Gud Luck yer..

norhaizan said...

wah..kak ena join contest ker..macam menarek je contest tu..
gud luck yeh!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ssoooooooooooo loving....

Siti said...

Ina, thanks yer join contest. Siti ambik gambar k. Good Luck!

Adlina Husaini said...

confirm boleh menang punya!!! =D

eynda said...

So sweet....gud luck ena :-)

Ietams said...

semoga berjaya!
mcm nak join je..