Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 7 March 2010

CONTEST TERHANGAT DARI DJ EPOL

Salam Ari Ahad

Hari nie nak join contest lah.. Dah lamer x join nie.. Contest nie dr DJ Epol. Kalau kawan2 nak join blh  klik sini. Hadiah nye amat menarik, tertarik kau memang daaa bomb!! ehehehee.. Jom join! Jgn Tunggu lame2 ye!

4 Ulasan:

norhaizan said...

kak ena..rajennyer masuk contest..ni contest deco umah ker??..hadiah musti lumayan ni

mamalieyna said...

contest cam best jer ek..good luck ena! ^_^

Ain said...

gud luck ena....

Ena said...

Nor,
Baru nak join la nor, dah lame x join.. hu3x.. jom la join seklai.. ;P

Mamalieyna,

Jom eyna.. best nie tau contest nie.. sekadar mencube kan!..

Ain,

Thanks ye.. :P