Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 8 March 2010

Cepatnyer Kamu Amik Alih!!

Semalam petang jumpe banyak picture yg x publish  kat sini.. petang nie nak publish yg nie dulu la.. Haaaa... nie si adik yg pantang betul biler abah dier tinggalkan stereng tu.. cepat betul amik alih!.. pastu siap gadoh2 ngan si kakak.. sbb si kakak pun nak join sekali.. tp maner p gambr si kakak tu ekk??ehehehe.. x per lah.. x masuk lam nie upernyer.. hu3x.. x per next time..

Layan kan Ajer laaaa!!

V
V
V
V
V

Mcm2 aksi ada.. hu3x.. berangan lah tu agaknyer.. Dik, tunggu lah besar dulu nak bawak yg ni.. Awak masih ber Pampers!!.. ader ati nak driving!!.. wahhahahaah

25 Ulasan:

Ieda Al-Habsyi said...

hehehe!! seronok dia tgk ayah nya drive tu :)

Ena said...

Ieda,

ye ker? hu3x..

Cik Anie said...

samala dgn si Hafiy

♥z@z@♥ said...

biase la kak ena..budak baru nak enjoy..hikssss...sonok aje dia men nga stereng tue ek..x sabor nk bawak kete la tue...hehe

~Siti Hajar~ said...

tgu dah besar nanti blh bw umi round the world..bdk laki mmg camtu, pantang stereng kosong, diaorang la yg punya..

mrs.ecam said...

bdk br nk membesar mmg cam 2...cpt jek nk ngikut ape mama n ayah die wat...tol x....heee

Ena said...

cik anie,

;P

z@z@,

eheheheh..

siti hajar,

ha btul tu.. kui kui kui..

Mrs Ecam,

tu la pasal.. hu3x..

ita cutevirus said...

main stereng je ke @ siap usik signal &wiper??

kalo iyyad die suke tgk wiper tu bergerak.. abes calar cermin...

mamalieyna said...

budak2 mmg suka kan kt stereng2 kete ni..arif lum laeeii..ontway! hehe..

lawo header baru...^_^

mamalieyna said...

budak2 mmg suka kan kt stereng2 kete ni..arif lum laeeii..ontway! hehe..

lawo header baru...^_^

mamalieyna said...

haish..td dh komen, mana menghilang ni..huhu..

budak2 mmg suka bab2 stereng ni..tp arif lum cenggini lagi..ontheway kot..huhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ahahahha..samela ngan mat rafiq
if tgk stereng sampai kecur..kuor air liur ahaha

mamalieyna said...

haish masuk ni kali ke3 nk komen..awat tak lepas2 ntah..huhu..

herm..budak2 mmg gemar menda2 camni..taktau pasai pa ek, saja nak test kebolehan diri like apa yg diorang lihat org dewasa buat! kan..

p/s lawa header tu..sweet..^_^

mamalieyna said...

haish masuk ni kali ke3 nk komen..awat tak lepas2 ntah..huhu..

herm..budak2 mmg gemar menda2 camni..taktau pasai pa ek, saja nak test kebolehan diri like apa yg diorang lihat org dewasa buat! kan..

p/s lawa header tu..sweet..^_^

Adlina Husaini said...

nak compliment pasal header..sgt cantik!! ena,ajaq la caner nak edit pic..and compilation pic adik pun cantik jugak!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hati2x pandu yer Dik... :)

Ena said...

mamalieyna,

punyer lah banyak masuk kat sini.. ilang tp dah masuk kat sini.. eheheheh..

Ena said...

Adlina,

pic header tu en hubby yg buatkan.. nak kene belajar ngan dier dulu baru leh buat tutorial.. dier edit dune photoshop tp ena sendiri pening sbb byk sgt step.. uwaaa...

☆ lieya latif ☆ said...

SAME LA NGAN MIA mija ena oi...pantang papanye keluarkejap....zassssssss...laju jek dieorg dah duduk kat tempat dirver tu ehehehhe....

nieda said...

hehe comel2 aksi drive

hajarus said...

hik3x.. jangan bawa lelaju tau deq... hati2 dijalan raya... hehehe..

Mawar_berduri said...

huhu
misti selalu Usha je ayah dia bawak kete, bile ade can je tuyg terus take ovet .....

Ietams said...

rasenye genetik bebudak la kan..
nampak stereng kereta mmg impian dorang nak memusing-musing..

Ieza said...

ha3..dia tengah membayangkan tu..bestnya bawa kete..

Adlina Husaini said...

ala, mintak la cik huby ena wat tutorial..please please please hihi