Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 10 March 2010

Bukan Tak Nak Share

N3 nie.. bg nak jawab pertanyaan kawan2 berkenaan header baru sy tu...Cantek ker? Ehehehhe.. Thanks ye atas pujian yg membina tu.. 

Ok, sebenarnye.. Header tu bukan sy yg edit sendiri.. Hu3x.. tp di edit oleh En. Hubby. Sy kene belajar dengan dia dulu lah baru blh buat tutorial kat dalam nie.. Risau pulak sy klu kawan2 ingat sy x nak share ilmu kat sini.. InsyaAllah.. satu ari nanti sy akan cube buat.. Yg penting sy kene dalami & fahami step2 nye dulu.. Masalahnye mase & keadaan yg buat sy selalu x ada peluang utk mendalaminya.. Yerlah.. en. Hubby sy tu selalu bz, bile kat umah pulak anak2 cam x kasi cannnn jer nak buat.. Sy ada belajar tp terlalu sedikit dan sy masih terlalu cetek dlm ilmu photoshop utk dikongsi . hu3x.. So, next time maybe.. ye kawan2!! Wallahuaklam..

10 Ulasan:

norhaizan said...

owh..pandai ar husband kak ena edit header tu..xper..nanti ada kelapangan kak ena wat ler tutorial dia yer..nor pun sgt cetek ilmu photoshop tu

mamaaerish : said...

(",)... xper lelama pandai la... wink

Siti said...

hehehe...nanti bila dah tau camna nak buat leh la share kat sini..
siti pun interested gak nak tahu..

mamalieyna said...

ok3x..kita sabar menanti..^_^..mmg teringin nk pandai ilmu mengedit2 ni..huhu..

Atan Athen said...

mmg cantik....nice

~Siti Hajar~ said...

mmg cantik la header tu...nti ajar ye..bt tutorial..

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun tak reti photoshop...selalu mintak adik jek yg editkan header wakaakakakka

Nida said...

Samalah macam akak, banyak cik hubby yang tolong buatkan.. bila orang tanya tak tahu nak terangkan macam mana..

Ieza said...

rumah ena memang cantik la sekarang..ti dh pandai ajar2 la yek..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

patut la..ingatkan salah umah dah..aik asal lak tiba2 ada gambar zaman muda2 lak nie..hehehehe...