Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 5 March 2010

Blog List Dah Kosong

Dok godek2 blog nie.. sekali maner pulak Blog List kat sini? Uwaaaaaaaaaa... Dah Hilang.. Hu3x.. Nie yg x best nie.. nak kene masukkan balik lah pulak.. Gara2 nak sangat tukar layout & templates.. nie pulak hasilnyer.. Teratak Milikku nie x juga berubah.. Teserlah Ketidakpandaian ku ini.. Uwaaaaaaa.. Nanges lg... Kembalikan!!!! Ecececehhhh.. cam lah leh dapat cenggitu jer... ho3x..

21 Ulasan:

Atan Athen said...

nyanyi lagu misha omar

oohh pulangkan bloglist ku dlu....

hahaha

tabah2

Nana said...

ni la antara sebabnye xmau tukar template

~~*Ummi AFD*~~ said...

la, ciannyer...

sal nasib baik la tak hilang masa tukar tamplate tu... hehe

kali ni je bernasib baik. sebelum2 ni masa nak tukar tamplate pun habih hilang semua...

Adlina Husaini said...

sabaq2 semua ni proses pembelajaran sebelum nak jadi teror :D

ita cutevirus said...

saboe ena....

buat pelan²....

mamaaerish : said...

sabar yang....

kena wat lik satu2lah yer.... eb pn dh berkali2 rasa... eb phm prasaanmu itu... hu3

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, sabar jew la kak..
nie la sebab sy malas tukar template ni, macam2 yG hilang nnti..kena tGgu cukup ilmu di dada dl.. =)

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

aiyak!bikin ape sampai hlg ni...tensi owh kalo jd camtu.. terus sentap suh naman take over..haha..

hlg blog list takpe hlg entri...mau nanes kak!!hahaha

Redbloodsnow said...

hahahaha...kesian die. next time before tuka kan cyg, make sure akak buat backup dulu ea.

:)

Naura's Villa said...

takper..godek2 balik..

mamalieyna said...

ena,
boleh setle la rasanya.. ena try g kat..

add a gadget..
pastu..click tang..blog list..
pastu..click tang ..add to list..
pastu..click tang..Blog I'm following..

try la..rasanya menjadi!

namakusuraya said...

pening tak background blog baru saya? (",)

namakusuraya said...

huhuhu... sy tau kak ina akan sabar mencantikkan dan mengelokkan kembali blog ksayangan kak ina (",)
nie add blog saya... http://namakusuraya.blogspot.com (",) thanks kak ina, da dpt wat linkwithin tue (",)... hehehehe

Mama_Aqish said...

awatnyer jadik lagu ni???mesti tak kena gaya nak tukar template ni...ada ikut prosedur yang betul tak???mesti dah terdelete widget then tak save dulu html yang asal

Ena said...

Nana,
tu la pasainyee.. tp mak juge mencube kan.. hu3x..

Atan,

Pulangkan!!!! ehehehe

Sal,

X tau camner leh ilangg.. dah save dah sblm tu.. hu3x.. tersalah tekan lah agaknyer..

Adlina,
kene la anggap begitu kan! tq

Ena said...

Ita,
eheehhehe... sabaq dah nie.. hu3x..

MamaEarish,
tu la pasainyer.. kene la buat balik satu kan!.. tp nak tunggu tukat dulu lah baru nak buat balik..

Ena said...

Azrai,

hu3x.. tp akak x serik lg.. nak buat jugakk lah..

Fiza,

hu3x.. tu ala x tau tersalah tekan apa tadi..

Ena said...

Zie,

dah save dah td.. bile di copy paste balik memg x kuar2 dahhh.. hu3x..

Naura,

camtu lah nampaknyer..

Ena said...

Sue,
ehehehe.. tgh mencube lah nie.. tp dak adik nie ngacau ajer.. ho3x.. kenetunggu adik tido dululah nampaknyer

Mamalieyna,
MEnde tu ader lg tp isinyer ajer dah ilanggg.. pelikkkan!!

Mama_Aqish,

x tau la pasal apa.. hu3x.. dah nak terkenalah nie. kene lah buat juge an!.. x perlahh.. klu terus pandai kan.. susah juge.. ayat nak sejukkan diri sendiri.. ho3x..

Ena said...

Btw,
Thanks yer kawan2 semua yg sudi kasi semangat & peransang kat ena.. sayang korang sumer :P

Ieza said...

tu la ieza pn mencari gak benda tu semalam kt blog ena..ingat memang ena buang..rupanya dh hilang..

dh cuba gi edit layout..try masukkn blik..
gi kt add a gadget dn ambil blik list tu..ieza rasa boleh tu..try k..