Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 9 March 2010

Baru Masuk Opis Nie.. Hu3x..

Dah pukul 5.30 dah skrg nie kan!.. org semua nak balik umah tp sy baru sampai opis.. hu3x.. Kenape ekk? eheheheh.. sebenarnya sy menghadiri kursus selama 3 hari di sekitar KL juge.. ;P Nie pun baru abis untuk 1st day. Nasib baik x jauh kan!.. So, sepanjang 3 arini sy x dapat lah nak ber blog walking ke umah kawan2 ye.. tp sy akan ziarah bile ader kelapangan di rumah.. & Akan sambung biler dah masuk opis sepenuhnya pd hr Jumaat, InsyaAllah.. Sy sempat buat n3 nie sementara menunggu en. Hubby dtg menjemput... eehehhe...

Daaaa...

10 Ulasan:

Ietams said...

selamat berkursus

Ain said...

nasib baik 3 hari jer kan ena....

kalau 3 minggu bloggingsick jadinya nanti....

selamat berkursus ya....

Nida said...

Salam Ena..

Wah sempat lagi ber'n3' ye..hehe

Selamat berkursus

kakpah said...

kursus tu jangan tido, hehe...

Redbloodsnow said...

sonok wooo g kursus. mkn freee..kehkehkeh. slmt berkrusus kak ena :)

Ieza said...

salmat berkursus dn berblogging kembali..

mamaaerish : said...

waaa... hepi berkursus.... (",)

~Zetty84~ said...

wah...bestnyer g kursus...
zati dah lama x g kursus...
ok la tuh, g kursus pun leh jupa en. hubby tersyg...hehe.. ;p

nieda said...

selamat berkursus, yg bestnya kalau kursus ni dpt mkn free..hik hik

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat selamat semuanya..:-)