Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 20 March 2010

Award + Tag




Salam sabtu ye.. ^_^

Arini nak wat n3 pasal nie pulak la.. Sangat teruje & seronok bile dapat award.. Tp award nie lain dr yg lain sbb datang sekali dengan Tag.. Hihihii.. Creative betul yg wat nie kan! Hik hik hik...

Terima kasih banyak2 ye sebab sudi forward kan award nie pd sy.. ^_^

Nak tahu siapa yg kasi pd sy? Award ni datang dr Syuhada Kamal, seorang blogger yg juge merupakan suri rumah sepenuh masa, rajin memasak & menu2 nye pun boleh buat sy kecor lior.. ho3x.. Mempunyai sebuah keluarga yg bahagia.. (selebihnya kene lah berkenalan di dunia nyata pula.. eehehehehe)
 
Nak dapatkan award ni ada law & terms nya...

1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto 15 blogger you’ve recently
discovered and think are fantastic

Sy pun nak forward kan Award + Tag nie buat semua yg sudi follow Teratak MilikKu terutamanya :


3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

4. State 7 things about yourself.

1.Simple
2.Penyayang tapi tegas
3.Sensitive( suke merajuk ehehehe with my hubby)
4. Sukakan Kejujuran
5.Dulu pemalu tp sekarang boleh la ramah juge tp bukan over ramah ye.. hik3x
6. Sukakan kekemasan (kdg2 selekeh juge..ekekekeke)
7.Tak suka pd org2 yg suka tikam belakang & putar alam (pembelit)

9 Ulasan:

Syuhada Kamal said...

tq ena sudi amek award tu n jawab tag..:)..sy ni bukanla rajin masak sgt pun..sekali-sekala tu blehla esp time mood dtg..hehehe

Ena said...

syuhada,
ok la tu.. klu nak compare ngan sy, syuhada lebih rajin masak la kan.. hik3x..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

samalah..dulu lily pon pemalu..
& skrg ni pon pemalu gak.. :)

smlm pon lily ada terima tag & award ni..x buat lg..

apapon thx ya bg tag & award ni...

ada masa nnt lily buat.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tenkiu my sis..muahhhhh2..hehehehe

Adlina Husaini said...

tq ena..nanti dah siap ina bgtau

~Siti Hajar~ said...

hjr pun kena tag dgn ena...thank sbb ingat kat sy ni yer...nti sy jwb k..

Redbloodsnow said...

hikhik...tenkiu akak cyg. dah 2 org dh blogger kasi zie award nih...tp zie superrr kmlsn nk tayang dlm blog...nape entahhh :( kang kene chop x sudi leh plak nnti..adehhhh adehhhh


:P

mamaaerish : said...

TQ dear... eb baru amik nih... nanti tgk kat sbelah knn blog yer... (",)

Adlina Husaini said...

ina dah buat =D