Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 30 March 2010

Ala2 Aje Ker B? Yg Betul2 nye Biler Yeh?

Salam...
A'a kan.. naper tajuk cenggitu kan! hik hik hik.. gelak sendiri!!
Tetibe teringat pulak gambo2 mase baru 2 tahun kawen.. so, carik2 punyer carik.. terbekenanlah gambo yg ader kat n3 nie..Time nie.. baru ader si kakak sorang.. Yg bestnyer kakak lebih tembam dr skrg.. suke betul tengok muke dier time nie.. tp skrg, kakak dah x tembam lagikk.. Dah kurus dah anak ummi nie.. hu3x.. asyik x sihat ajer camner nak nemuk? Tp kakax skrg dah leh tahan la selera makan dier.. Suka ati tau biler anak2 suka makan!.. Si adik jer dok macam tu gak walaupun dah bg mak nenek bitamin! Huhu..

Mase nie juge.. musim raye 2007 kalau x silap.. Selalu tengok org amik gambo studio kan!.. teringin juge.. So, request lah kat en. hubby.. so, itu la hasilnyer.. yg ala2 studio saje..  boleh la.. buat2 kenangan zaman muda2.. hehehehe.. yer la time tu baru 27 tahun.. skrg sudah 30 dah.. hu3x.. Tp Alhamdulillah.. merase juge alam 30-an nie.. ^_^




See!!.. kembang bulan jer pipi si kakak  tu kan!.. kemain seronok lagikk dapat posing!!.. Tp muke sy agak pucat kan lam nie.. sbb luper nak tepek plastik (make up) kat muke.. hu3x.. just bedak & lipstik sajork!! huk3x..


Jangan Muntah ye tengok gambo2 nie.. muahahhaha.. Sesekali nak enterprem gambo ngan en. hubby pulak.. wahahahahhaa...

NOTE: B, nanti jawab yeh! Tajuk n3 tu di tujukan khas utk Mu Lalink.. yerla kater pengikut setia.. Ecececehhh.. cam x leh tanye kat umah pulak.. ehehehehhe..  saje je kasi hint2 kat sini.. Muahahahha..

31 Ulasan:

~~*Ummi AFD*~~ said...

Salam akak...

Cumelnya si anis masa kecik2 dulu kan... suke tengok muka dia...

akak dulu pun kurus je ek... sekarang bertambah 'comel'... Erm, bila la sal nak pi amik gambar kat studio lak nih... teringin gak...

IdzaLia said...

tak kembang pun.. comel ada le.. hihi

mamamiera said...

cantik gmbar studio tu!!!
x pernah lg amik pic studia 1 fmly.. ;(
aahla.. tembam anis time tu..
makin besar, kurus pulak..
agaknye miera esok beso pon kurus x?

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tak pe mula2 ala2 pastu boleh wat photoshot kat luar plak...mesti lagi gempak gambarnyer kan...bertambah plak dengan si dara yang tomei tu

Echa said...

ala-ala pun ada jugok ena... teringin plak nak merasa.. amik gambo studio.. wah.. ni dah ada hint hint.. raya tahun ni dapat ar buat lagi gambar studio kan....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ahpo yg ala2 tu mek na?

ngeeeee
lawo la pic
msa ni ahdik tu dah terbentuk lom mek na? wakakakak soklan hamba tak hengat!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

lain betoi anis dulu2..comei sgt..

akak nmpk cam sweet 20 ah time tu.. mudee je nmpk..hehehe..
bila la nak ada gmbr studio ni.hehe

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

ade jgk gambo kt studio ek..kita x de..*tsk*..*tsk*...sedey nih

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha'ah nmpak cubby skit si anis time nie kan...
bestnya amik gambar kawen dekat studio nie...tapi this year kita xleh la kak..dalam pantang la..huhuhuh xpa next year balas dendam nak buat baju raya banyak2..hahahahaha

Ain said...

apa la yang betul2 tu yerk...

best jugak kan ada koleksi pict. mcm nie....

boleh jugak simpan untuk kenang-kenangan....

ita cutevirus said...

huhuhuhu...
agak² baju tu leh pakai lagi tak ena??

Ena said...

sal,

tu la time tu kakak tembam.. yerla time nie dier lom kene asma lagikk..

sal, klu nak leh la booking asben akak.. :P .. keh keh keh!

Ena said...

idzlia,

kembang bulan sudahh..

Ena said...

MAmamiera,

zai, kalo nak leh la booking hb ena tu.. dier photographer gak.. heheh.. background kat belakang tu sendiri punyer la.. heheh.. ececehh.. ter promote pulak..

Ena said...

Mama Aqish,

tu la..dalam list tu.. kene turun kan berat badan nie dulu baru leh wat camtu.. hehe

Ena said...

Echa..

hehehhe.. tu la pasal..

Ena said...

Echa..

hehehhe.. tu la pasal..

Ena said...

Rose,

ala2 tu sbb buat kat umah jerk..

Irfan? lom lagik! hahahaha..

Ena said...

Fiza,

tu la.. klu skrg dier tembam kan comei lagikkk!! hehehe

tu la.. skrg dah terbalik daaa... omaknyer pulak yg chubby.. hahahha..

Ena said...

Wahidah,

ala2 ajer tu.. jd laaa..

Ena said...

Yusnida,

Tu la.. dulu time kawen x dakk gambo psoing kat studio or outdoor bagai tu .. tingin la nak camtu.. tp masih lam perancangan

Ena said...

Ain,

hehehe.. best2x..

Ena said...

Ita,

blh muat lagi ta baju tu.. cumer kain jer ketat sikit..hehehehe..

~Siti Hajar~ said...

xde beza la muka kak ena tu...cam gmbr baru aje...anis beza la..

kak ena,
gmbr tu biar la bg besar, xnmpk penuh la...heheheh

Atan Athen said...

hahaha....cumilnye itu anis

aiDieNa said...

Zaman anak sorang eak.. hehehe... biler nak buat photoshoot anak dua org laks?

LIP (^_^) said...

moga2 kakak kembali sihat and berselera makan macam dulu ye..

~aSHa~ said...

awalnye hint...ermm bleh jugak la pinjam idea ena ni...gambo kat studio....my boss pun cite..every year mesti dia pg gambo kat studio pada raya pertama...so sweet..ai nak tiru yu...ai pun bakal menjejaki ke angka 30..harap2 ai merasa la jugak...uhuhuhuhu takut gak tak smpt...mana la tau kan..gambar je jadi kenangan..uwaaaaaaaaaaaa..aku belum sempat insapppppppp

soffya cik bulan said...

kak ena,
happy tgk..moga bhagia smp akhri hyt eh..


terima ksih utk pendapat akak tu hari...akak area mana ye?kuala terengganu kah?

he...mesti pengalaman banyak tu.tlg minta sikit tips2 utk pia ni...sesak nafas da...


he, budak2 skrg kak..mahu dimarah, dia bengang dgn kita pulak.nanti boikot...ishh.tersepit.


(T_T).tak muntah, senyum je..hehe.betul apa...;)


sama lah mcm sy kak..selalu typing error sj.ishh

Syuhada Kamal said...

comelnye anis..chubby pp die..rs nak cobit2 je..hehe..best gak amek gmbo kat studio ek..jdkan kenangan..bile tgk2 balik sure seronok..:)

p/s:ena tak pakai 'plastik' pun tetap comel..;)

Redbloodsnow said...

hahaha..tuh ler pasal kan. riang giler jek gaya kakak tuh berposing..kuikuikui. pssttt kak...natural beauty ah akak. klo zie, kompom nampak cam mayat idup if x berplastik bagai nih..hehe