Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 18 February 2010

Kini Kembali

Salam..

I'm back!!
Wahhhhh.. rindunyerrr...
Cam lamer jer x jengah ke sini..
Ehehehehe..
Over sokmo kan tuan umah nie.. :P

Dah lamer bercuti2an 
Badan pon teramat la lemau
Sy baru jer sampai umah tengah malam td
Letih? Teramat lah sangat letihnya
Lg pon banyak sgt hal yg jd 
Pd percutian kali nie
Tapi sy x dapat nak update arini.. 
Kijer banyak sedang menanti sy utk disetelkan
Buat kawan2 yg sudi ziarah ke sini 
Sepanjang ketiadaan sy
Terima Kasih ye..
Maklumla N3 13-15.2.10 
Sumernyer auto publish
Tu sbb sy x p menziarah kwn2
Nanti sy p melawat ye!


K.. la.. sy sambung ye kemudian la yeh!

13 Ulasan:

mamalieyna said...

Selamat kembali berbelog! ^_^..nnti citer2 eh psl c0ti2 mu..mesti mcm2 ada.. :)

rosma said...

welcome back..he3..rosma pun lame xkeudara...kui3...jom jln2 blog kengkawan..

MamaCira said...

welcome back!
banyak citer yer..
ada masa update la ye sementara xde keje sgt ni.. hehehe..

Mama_Aqish said...

yup..lama tol menyepi tanpa khabar berita...tup2 dah muncul...selamat kembali k

Nana said...

wah lamanye coti..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Slmt kembali..mesti byk citer nih.. :)

~~~ kay ~~~ said...

welcome back dan selamat bersiaran semula.... have a lovely day!
(^_^)

mamaaerish : said...

eb dtg ziarah... hik3

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

patutla tak jenguk umah kite

otai bercuti rupenye..eheheh


selamat kembali...:-D

Redbloodsnow said...

Zie smlm baru kembali...hehehe. Welkam bek kak ena. cepatttttt updateeee!!! :)

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah...lame bercuti hik hik hik...lieya plak semalam dah masuk keje....heheeheh.....

rase segar jek balik dari cuti lame nie kan...tapi tu ar...slow2 kene amik mood nak buat kerja balik keh keh keh

Ena said...

Thasnk yer sumer... memg ena betul2 x sempat nak wat n3 arinie.. p jengah pon maner yg sempat jer.. yg blom p jengah tu nanti ena p yer.. :)

admin said...

Nice info blog. Mantap!!!I like to share with bloggers and all of readers
Keep in touch