Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 15 January 2010

SUNYI

He3x.. memg rase sunyi jer hr nie.. 
baik kat lam opis nie
maupun yg kat alam maya nie.. 
kenkawan g shopping ekk?
ker bercuti2? bestnyerrr.. 
sy lak yg dilanda kebosanan kala nie..
X kemane2 pun tengahari nie..
officemate yg lain sumer keluar..
Ader yg g shopping, ader yg g makan 
& ader yg g Solat Jumaat(lelaki jer la kan)
Tinggal la sy SEORANG jer time nie.. hu3x..
Nak join dorg tp badan rase x sedap..
Nak melelapkan mate.. x mengantuk pulak..
Buka FB pun.. cam bohsan juge.. hu3x..
Nak g lunch pun cam kenyang jer..
Bekpes roti pg td.. pg ker lau dah kul 11 ek? pg lg la tuyh!!..
Wakakakakaka.. tu pun compius ker?
Yer la paler ngah ting tong sumer jd haru..
K ..la.. ntah aper2 menceceh nie..
DaaaDaa..
Pouty

19 Ulasan:

MamaCira said...

kita sama la enaa....
aku setiap jumaat akan KESEORANGAN kat opis ni..
semua officemate lelaki
so diorang gi solat jumaat
mmg BORING!
nak becakap pun x bleh..
nasib baik le ada tenet kan??
kalau xde lagiiiilah boring!
Hehehe..
xpe.. ada member.. kahkahkah..

Ena said...

Yeayyy!!.. ader gak member yg sm kesorangan ek!!.. anggap la kite duk berjiran kan.. hi3x..

adlinahusaini said...

td igt tak dak plan jugak lunch lama ni..tp last minute ikut geng p alamanda..hihiihi..ni dha kenyang mata dah ngantuk la pulak

adlinahusaini said...

td igt tak dak plan jugak lunch lama ni..tp last minute ikut geng p alamanda..hihiihi..ni dha kenyang mata dah ngantuk la pulak

mamalieyna said...

boring ker..cian...^_^ td kita g melawat jenazah suami kpd makcik yg keje kt opis ni, baru meninggal mlm td..g ziarah lah! tertengok jugak arwah dr jauh...org kata pas balik tgk jenazah, kena mandi dl, jgn terus pegang anak..betul ke eh?..

mamaaerish : said...

kita serupa.... kita serupa..... ;p

Ena said...

Adlinahusaini: he3x.. sekrg x kesunyian lg.. sbb officemate dah masuk.. tp ramai lg yg belom masuk.. Ish..ishh.ishhh.. dah kenyang heh!.. same la baru pasn mkn nie.. kirim kat dorg yg kuar td.. :)

Ena said...

Mamalieyna:

Ena x pandai sgt bab2 tu.. tp ok juge lau beringat dulu kan.. yer la bukan nak percaye pd bende yg x pasti tp sekadar beringat tuk anak2 tu ok juge la.. kan..

Ena said...

Mamaearish:
Same juge yeh!!.. nasib badan kite la kan!!..hu3x.. tp dah blh hehe balik.. sbb dah masuk pun dorng nie.. x la cam duk lam utan jer.. sunyi & sepi.. uwauwauwa..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lorr sian akak sunyi nyek..
kita pun bosan jugak..bosan la bukan sunyi..huhuhu...rasa cam nak tido jerk...

Redbloodsnow said...

zie everyday always kesorgan taw. syorgaaa woooo alone. leh blogging tanpa eksen² wat keje dgn mis dictact

:p bluekss

Ena said...

Purplelicious:
he3x..
ibu2 preggy memg canggituw.. :P

Ena said...

Redbloodsnow:
Zie.. sunyi sgt + opis yg besar nie.. memg feel lain la zie.. semacam jekkk.. tp wat2 brani la.. hahahaa..

☆ lieya latif ☆ said...

tu ar kan ena...dah le rehat time ari jumaat panjang...kalo tak gi mane2 tu ...bosannye laaa...lieya biase ngan kawan2 kalo rajin gi alamanda laaa...kalo malas beli nasik makan kat opis jek...bukan laa movie yg baru dondlod heheeheeh...kecoh jek opis ni ngan suara kiteorg heheehehehe

eynda said...

Aikkk....banyak dah blog terjah semua citer pasal keboringan hari ni hehehe...

Gieyana said...

salam kenal..

boring ker..kesiannya...

rosma said...

rosma dh berlepas ke kelana jaya ni..umah kakak..lau dok umh kt sepang mmg bosan gler la time nih..dok sorg2..hu3

Yati said...

Ena,
Kak Yati dulu masa kerja, kalau dok sorang kat office, main game je sambil download lagu Mp3. Hehhe, jadi takde la sunyi. Next time join la officemate pi mana-mana. Btw, akak klik nuffnang - KFC. Take care ya Ena!

norhaizan said...

kak ena nape ni..hoohoho..bosan bosan tu update blog banyak2 kay..hihi..kembali kan semangat anda..cheer up yourself!!