Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 7 January 2010

RAHSIA?

Untuk yang lahir di bulan Januari.

Berikut ini adalah rahsia bulan kelahirannya :

* Ambisius dan serius
* Suka mengajar dan diajar
* Pekerja keras dan produktif
* Pandai, rapi dan terorganisir
* Sensitif dan memiliki pemikiran yang dalam
* Tahu cara membahagiakan orang lain
* Pendiam, kecuali pada saat tegang atau ´tersulut´
* Cenderung menutup diri
* Sangat perhatian kepada hal kecil
* Cenderung tidak mudah sakit, tapi lemah terhadap dingin
* Romantis, tapi susah mengungkapkan cinta
* Menyukai anak
* Orang rumahan
* Setia
* Butuh meningkatkan kemampuan sosial
* Mudah cemburu

Note: Aper kene mengena ngan keterangan kat atas ngan sy ekk? heh3x.. Mrmm?  Nanti next n3 sy g tau..ekk!! TUNGGU!!!

 
Abaikan pic nie yeh!! sj jer nak enterframe.. Kahkahkah!!! 

19 Ulasan:

~Zetty84~ said...

Hihi...tak pe la kalu x de kena-mengena pun...
janji akak dah bagi info..
thanks ya...!!!
psstt...my hubby bulan Januari laa...hihi ;p

Ena said...

Zetty: yeh!!.. same x ngan info ni? hiksss..

Dilla Ady said...

takde kene mengena kunun..udah le kak ena..bile bufdaynye nih..cepat post entri..tak sabar nk tgk hadiahnye..(walaupun da tau..hikhik)

Ena said...

Dilla: pssstttt!!.. alamak terkantoi lak ngan DIlla.. heh3x.. sabaq naaa.. :)

Redbloodsnow said...

haaa.. zie nk teke weh. mesti kalau x akak nyer buffday dlm bulan nih, mesti hubby akak ker. x pun anak² akak yg comel tuh ker...tol x??? YAYYY!!! betoll..zie mmg pandai..hahahahaha

lariksss :P

mamaaerish : said...

besday yer... sama bln ngan aerish n shah la nih...

hepi besday... :)

*S*A*L*W*A* said...

mesti birthday akak bulan januari kan.... akakkkkk, sama la... sal pun bulan januari jugakkk...

sangat betul apa yg info tu kata... hehe

mamalieyna said...

waa besday sapa nk sampai dh ni..besday ena eh! ^_^...surprise.. :p

.. aik dh tak surprise la ...kantoi dh ek! ^_^

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

besday tuan tanah kot??? hehehehehe

♥♥syahadah♥♥ said...

alamak..perkataan butuh tu takut baca..kuikuikui..apapaun happy birthdayyyy

mamamiera said...

misti k0 punye besday ini bulan kan..??

ardinihumaira said...

Salam, sis...

:-) I nak adakan 1 contest. Siapa berminat, click sini.. Thanx..


http://ardinihumaira.blogspot.com/2010/01/siapa-nak-hadiah-saya-nak-bagi.html

dbalkis said...

thanks 4 d n3..anak saya pun lahir januari..harap2 dapat mengikuti ciri2 januari ni..

aniesa said...

hahaha..xde kna mengena?yela tu..mesti besday ena bln ni kn?kalo x,nape nk letak info bln januari jek..hikhik

☆ lieya latif ☆ said...

amboi2 ena dah bagi hint2 nampak....hihihihi....


wah bile nak potong2 kek ni...anta2 la sepiring wakakakaakakak.....ape2 pun selamat hari jadi in advance yeak....nanti lieya wish lagi kat entry besdei ena betul2 yeak....ape la adiah dari org tersyg yeak hihihi

Shida Radzak said...

huwaa.........saya,hb n baby bulan lain lah na...

Syuhada Kamal said...

ena n hubby lahir bulan jan kan..uik besday ena dah lepas pun..hepi belated besday!!..wish u hepi n ceria2 selalu disamping famili tersayang....:)

Ietams said...

lawa gamba tu..
memang cantik view & orgnye

norhaizan said...

kak ena nyer besday bulan ni eh..brapa hb?..amboi hot mama ni berposing kat pantai mana tue??..