Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 13 January 2010

PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST

  [my+contest.jpg]
Apa yang perlu dibuat:

* Buat ENTRY di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambar anak anda berposing manja cam contoh gambar kat banner contest di atas tu..

* Anak anda boleh berposing di mana-mana saja .. tetapi, sila CLOSE UP bahagian MUKA saja tau!!
( Kata, "BABY FACE" contest ?.. Mesti la kena fokus kat muka kan?!!)

TERMA DAN SYARAT :

1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada

2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )


3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada
ENTRY Ni

4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.

5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)

6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)

7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.

8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.


9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 201010) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.

BERITA BAIK...

* ANAK/ANAK SAUDARA/ADIK/CUCU/CICIT... SEMUA PUN BOLEH JOIN..SUKAHATI ANDA!! JANJI.. MEMENUHI TERMA & SYARAT KAT ATAS!!


Pic yg di pertaruhkan utk contest ini ADALAH :

BABY GIRL

Nama Anak: Anis Irdina
Umur: 4 tahun 3 bulan
Tarikh Lahir: 20.10.2005

17 Ulasan:

adlinahusaini said...

sis,tq for coming to my blog, idh jd follower u n ur welcome to follow me too :)

anyway cantik la anak u..confirm boleh menang

aunty wish u gudluk ye sayang

QuEeN Of 2 Heroes said...

cantik la nama "anis irdina"...cam berkenan lak ngan nama tu... :p
nama yg sesuai ngan tuannya....
good luck! ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gud luck dear!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

comeynyer kakak. mana taw kak..nanti ada rezeki kakak.. :)

iz-AnN عبداللطيف said...

gud luck irdina...sangat cumel...

Ena said...

adlinahusaini:

Thanks yer.. :)

Ena said...

Queen of 2 heroes:

berkenan ker? leh la taruk kat name baby girl akan dtg.. hikss.. Thanks yer :)

Ena said...

Rose:
Thanks yer rose :)

Ena said...

Purplelicious:
Thanks yer.. Maner la tau kan kot2 rezeki kakak nie :)

Ena said...

iz-AnN:
Thanks yer!!

☆ lieya latif ☆ said...

good luck si cantik manis.....sure leh menang nie...comel sangat...suke tgk mulut irdina...seksis...heheeheh

mamalieyna said...

good luck! anak dara ni mmg sgt cumel!! ^_^

Redbloodsnow said...

gudluck kak ena. klo pic anak dara akak yg tuh akak pertaruhkan. mmg kompom menng weh. tuh fav pic zie tuhhhhh.

mucung die tuh yg mengancam nah...hehehe. soooo cute okeh!!!

Ena said...

Lieya: he3x.. en asendiri pun memg sukeee sgt ngan pic tuh.. memg nampak sweets.. ahaks!!

Ena said...

Mamalieyna:
Thanks la yeh!.. jom la join sekali.. dak arif tu kan teramat la encem..:)

Ena said...

Redbloodsnow:
Zie.. akak pun memg suke sgt ngan pic nan 1 tu.. tu yg dok asyik tepek ker.. he3x..

rosma said...

cik rosma xdpt joint lum de bb lagi..gd luck tuk kak ena ek..