Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 23 February 2010

!!.. Contest: Kamera Digital Untuk Dimenangi ..!!

Note: Kawan2!, Untuk N3 terkini sila SCHROLL DOWN or klik OLDER POST ye! TQ

' Sticky Mode by Mr Superman '
Tarikh Tutup : 23 Februari 2010

1. Buat satu entri dalam blog anda : DONE
'Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya':
Saya amat2 suke dengan camera digital dan teringin untuk memiliki nyer walaupun saya telah pun memilikinya hadiah pemberian En. Hubby. Akan tetapi saya teringin nak menambah koleksi sendiri disamping menambah kemahiran melalui camera yang berlainan jenis kan! Apa yg penting saya amat2 suke amik gambar & bergambar juge.. Hikss!! Bukan tamak.. sekadar mencuba nasib sahaja. Mana tahu ada rezeki melalui contest dari Mr. Superman nie.. Kwn2 nak Join? Klik kat SINI
Selamat Mencuba!!!

34 Ulasan:

AYU IDRIS said...

Gud luck utk Ena n akak juga...hehehehe.....meriah kalau menang kamera nih!

Ena said...

kak Ayu Idris, thanks yer kak!.. :)

KELLY910 said...

salam sis..
wah bestnya contest ni..
good luck ye sis..:)

cik EPAL said...

waa..dapat kamera tu..good luck :)

Ena said...

KELLY, per tunggu lg? jom la join!.. amenr tahu rezeki kelly ker kan!..

Ena said...

Cik Epal,
Jom jom jom.. Jom la join!.. hikss..

ita cutevirus said...

ena,

cam best je... nak join juge laaa...

MaszLaVista said...

uwaaa...mau joint gak...pezen nye sungguh menggoda2 ai..

Ena said...

Ita, jom join!!!

Ena said...

Mazslavista,
Jom Mazs.. memg menggoda tul adiah nyer tuyh!.. heh3x..

Nana said...

ingt nk msk gak pastu syarat2 dia kena komen plg byk kt blog tu mcm susah je heheh

Ena said...

Nana, tu la pasal nyer.. tp x per la.. lau ader kelapangan leh la leave comment.. lau x.. hu3x..

Redbloodsnow said...

whoaaa...zie pun nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. DSLR TUEEEEE. giler kaya ek si superman nih kasi camera dslr.

Ena said...

Redbloodsnow,
jom zie join jgn x join!.. maner tau ader rezeki bakal pengantin kan!

mamalieyna said...

best tu kalo menang! ^_^ good luck eh!

Ena said...

Mamalieyna,
klu menang kan!.. memg best.. Malalieyna x nak join sekali? jom la join!..

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya hadiah.. emmmm good luck ya ena.. rasa cam nak join gak la

norhaizan said...

wah..masuk contest eh kak ena..gud luck yer!!dapat kamera nanti leh tangkap gambo banyak2 yer...

Ena said...

CuteMiut;
Thanks yeh!.. jom la join same.. :)

Ena said...

Nor, heh3x.. Thanks yer nor.. :)

~aSHa~ said...

good luck

best jugak contest ni..leh mencuba ni..mana tau untung nasib...lagipun kamera akak cikai.com je...cap ayam je...

nuff u tido...ti cuba lagi k

Ena said...

Kak aSHA,
heh3.. jom join kak, lamer lg tempohnyer tu.. maner tau rezeki kan!..
Nuff tu alwayz tido.. dah malam time org nak tido baru nak bangun agaknyer.. abis tu camnor? hu3x..

rosma said...

good luck kak ena..n sume yg joint..chenona

Ena said...

Rosma,
Thanks yer.. :)

Syuhada Kamal said...

menarik tul hadiah contest nih..apepun gud luck utk ena..:)

hajarus said...

good luck k.ena... lau akak menang contest ni leh la snap pic bebanyak... hehehe...

mamaaerish : said...

waaaa... bestnyer kalo dpt... gd luck dear....

p/s: alor ye ke?... x per la kiter ym kat umah... hik3

Nana said...

bez kan adiah dia gempak tu kamera..aritu nk join tp tgk dia nye contestant 300 lebeh tros jadi join haha

LIP (^_^) said...

semuga berjaya.........

Adlina Husaini said...

wow best la kalu menang..ina doakan ena menang k.anyway pasal jus delima tu visit http://manjadiri2010.blogspot.com untuk maklumat lanjut :)

baincardin said...

Gong Xi Fa Cai!

*Mercun adalah sangat merbahaya dan Bain tak menggalakkan semua org bermain mercun. Ingatlah orang² tersayang...^_^

namakusuraya said...

wahhh... akak ada sifu.. memang best kalau masuk.. hehehehe... (",)

syaira said...

wahhh!!beshnyer kalau dpt betul!!!
nk cuba laa


kummentlaa entri bru sy gak ekk~
^____^ heeee~

CIK NANA said...

Good luck kak ena!!!!!! :)