Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 1 December 2009

WAJIB

Salam Sume..
Adakah Masih Dalam Mood Bercoti2an? He3..
Sy La Orgnyer Yg Sedang Bermalas2an Ituw
Arinie Baru Masuk Opis
Dan Yg Pasti Mood Keje Harus Di Bangkitkan.. Eeyahhhh (sambil meliuk lentuk kan badan)

Bukan Aper.. Yerla Kan.. 
Best Nyer Lepak Tido Baring Kat Umah
Bersantai2 Layan Movie.. 
Sampai Je Opis Pg Tadi.. Huh..
Atas Meja Penuh Dengan Bebanan Kije 
Yg Harus Di Bereskan Segera.. Hu3
Tp Sempat Gak Ziarah Teratak Milikku
...HARUS..
ROTFL 
Over Nyer Gelak.. 
Jangan Tiru Aksi Inieyhh Yer Kawan2
Sungguh Kureng Sopan.. Miaaahaha..

Make Dengan Ituw WAJIB La Settle kan Sume Nyer..
Dan Dahhhh Pun Selesai
So.. Terhasil La N3 Nie..
Stori Di Pagi AiDilAdha Kiter Sambung Esok Boleh.. Kah3..
Sbb Picture Nyer Terlupe Bawak Daaaa....

10 Ulasan:

norhaizan said...

kak ena sama la macam saya, bosan je ari ni mai keja..sampai je opis gila banyak benda tak setel..buat satu satu pon slow2 jer..sambil2 mengupdate blog..hihi

Ena said...

Aizan,

Tu la kan.. kan beshh lau leh cuti lelame.. tp klu cuti duk umah jek boring gak kan... mesti kene g jenjalan cam Aizan.. :)

~~~ kay ~~~ said...

apa nak buat kan... demi mencari sesuap nasi.
(^_^)

mamamiera said...

alah ena..
kemalasan lak kamu ye..
meh sini zai picit2 bior segar pale tuh..
meh rajin2 join contest.. mcm2 ade sile jengok2 kat sidebar zai key..

Ena said...

Kay:

Demi perut2 yg perlu diisi.. harus di gagahkan jua & di ketepikan segala kemalasan yg sdang melanda.. hik3..

Ena said...

Mamamiera:

Hah!! yer ke Zai.. besh nyer lau ader orang nak tolong picit2 kan pale nie.. Arhhhh segar rasenyer.. hik3..
Join contest? nanti ena p nengok yeh.. kot2 ader yg berkenan di hati.. :)

☆ lieya latif ☆ said...

betul2...lieya start masuk keje semalam....tu pun blur2 jek wat keje...tapi lieya ni mmg camni...asal ari senin sure blur2.....hihihihi

kan best kalo cuti raye sebulan...wakakakkkakak

rosma said...

huhuhu betol tu k.ena..malaz sungguh rosma nk p kojer hr ni..rosma cuT till yesterday..2day ru stat keje..punyerla malaz gler..tp kene gk p..tanggungjawab menanti..

Ena said...

Rosma:

Hu3.. apakan daya.. x der keje x der la duit banjer poket sendiri.. Puas ati kan lau dpt beli apa yg kiter nak dengan hasil usaha kiter sendiri..hik3.. alasan org yg x nak duk umah sepanjang ari.. kah3..

Ena said...

Lieya cam ena gak la.. asal ari isnin je.. penyakit M tu dtg bertenggek-tenggek.. nak watper pun mamai jek.. hu3..