Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 22 December 2009

KHAS BUATMU

Tajuk N3 tu Fullamakkk.. x agak2.. cam ghayer org bercintan cintun ajer kan.. heh3x.. Sebenarnye.. pic2 & n3 nie sepatutnya di Pulishkan pd 5.12.2009 sbb.. itulah tarikh persandingan bg pasangan pengantin Suraya & Syukri.. Sape dorg ni? Ha3x.. Sebelum di ceritakan lebih lanjut.. Moh kiter layannn dulu Pic pasangan pengantin yg sejoli ni.. he3x..

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
V

TaDaaaaa....

 Nie la pasangan pengantin yg dimaksudkan.. Cantek, Manis & berseri2 kan pengantin nie.. Yer la dah name pun Raja & Permaisuri Sehari.. Yer ker sehari? Dua hari La kan.. sbb pastu Majlis di Sebelah Pihak Lelaki Pulak Kannnn.. Heh3x.. Moga2 Sue & Syuk Berbahagia Dunia & Akhirat.. Amin.

Meh Kiter Layan Gambar Seterusnyer..

 He3x.. Tuan Rumah kedaung mesti la nak enterframe kan! Hik3x.. Mai sy stori sikit mcm maner sy leh kenal & rapat ngan Cik Puan Siti Suraya nie.. Sy mula kenal dier ms memula masuk keje kat gomen nie..ala kat tempat yg sy keje skrg nie la tp skrg kami dah tak same tempat lg.. dulu kami di Admin dan sy masih kekal di sini .. sayangnyer.. Sue nie adalah PA..jd tentulah tidak tetap tempatnye samada mengikut bos or mengikut arahan di mana akan ditempatkan ukt pool.. Sape2 yg PA tu memg tau sgt2 la kan mende2 nie.. heh3x.. So, bermulalah episod di mane kami mula terpisah berlainan bahagian tp masih sama Kementerian.. Time Lunch kami akan jumpa & Lunch sesame.. x tau naper.. dalam banyak2 or ramai kwn2 kat sini.. kami leh rapat sampai sekarang dan kalau boleh sampai bile2 punnn.. sbb seronok kwn ngan dier.. Orgnyer peramah, mesra & baik hati.. Rasenyer ader dikalangan blogger di alam maya nie yg kenal rapat ngan dier dan tahu karekternyer.. Kireyer n3 nie khas utk dier gak la..heh3x.. Ader banyak pic di hari bersejarah Sue & Syuk tp Sy Publish yg nie dulu la yeh sbb nie yg sempat amik kat lappy En. Hubby..

17 Ulasan:

rosma said...

selamat pengantin baru..smg kekal hingga akhir hayat..rosma pun PA gk.tp PA polis..xtetap kedudukan lau kene tukau..tukau le kiter..hu3...cantik benor bj pengantin tuh...

*S*A*L*W*A* said...

wah, lain ye muka sue... herm, rugi betol x pegi kenduri dia...

hehe, biasa la... PA ni macam nomad la pulak, berpindah randah je kejanya... erm, sue tukar bahagian pun sebab ganti tempat sal... hehe...

ingat nnt nak gi opis kat MJ jap, hantar borang LNPT... akak keja kat MJ jugak ke??

Ena said...

tu la kan.. nama pun PA kene la ngikut mane boss pergi kan.. tp ader gak boss yg bile berpindah x bawa PA sbb dier kesiankan PA yg dah menanti kat tempat baru nanti.. & PA lame leh la merase dpt boss baru di tempat lame..x yah ngikut jer.. Eheehe.. terlebih kupas sal PA lak.. pd hal akak bukannyer PA.. tau sikit2 jer.. :)

mamalieyna said...

waaa tuan umah kedaung pun sama2 cam nak jd raja sehari juge..brseri2..hikhik.. cantik pic2 tue..i like!

selamat Pengantin baru tuk kwn baik Ena.. :)..Welcome to the club! ^_^

Ena said...

owy.. Sal orgnyer.. rasenye ader gak Su citer.. tp ingat2 luper dah..heh3xs.. tu la ayat x abis td.. chech balik x mention lak akak dah x duk kat MJ lg.. Akak skrg duk kat Bangunan Sultan Abdul Samad kat depan daratan merdeka tuw.. lau x leh jumpe kan.. lau x der meeting kat Angkasapuri ptg nie.. leh g saner jap.. tp....? hu3x..

☆ lieya latif ☆ said...

e'eh ena...kebetulan plak...suraya ni kawan lieya mase kat UITM dulu...kiteorg same2 amik kos seketeri....lembut sangat budaknye...mmg ade jemputan...lieya pun ikutkan nak pegi tempat sue ni, tapi ade hal lain....kalo tak silap2 leh kite jumpa kan...he he he he

cantik betul pic pengantin....puas lieya tgk...sue ni dulu mmg tak nah makeup...bile jadi pengantin ni, naik seri pengantin die...cantik sangat...he e heheheh

Ena said...

Mamalieya:

Tu la nompang seri pengantin.. kekeke.. :)

Ena said...

Lieya:

Ena dah tau dah Lieya kawan Sue baru2 nie.. tu la lau dtg aritu mungkin leh jumpe tp lom rezeki lg.. ramai kwn2 lain yg dtg.. kebanyakaknyer memg kwn belajar sue & kwn tempat keje.. memg seronok la tongl time tu lieya.. Cantek kan!! Gambar ms nikah lg cantek & berseri.. nanti ena upload kan.. Su izinkan ena publish kat sini sbb dier kater x der ms nak update blog dier.. heh3x.. tunggu yer..

~Zaty~ said...

cantik nya pic2 tuuu...Selamat Pengantin Baru kat kawan ena tuuu...zaty bila lah lagi kannnn...hehehe

Mama Qaseh said...

Selamat Pantin baru tuk ur frenz Yang..
Tuan rmh ofcos pn sma jelitezz cam pantin kan..

Ena said...

Zaty:

Thanks yer zaty.. he3x.. Camtu Zaty kene la cepat sikit.. hik3x.. gurau je.. tp betul la kan.. :)

Ena said...

MamaQaseh:

Thanks yer Mama Qaseh.. Harap Sue bace la ucapan nie utk dier.. Jelite? x kot.. cute ader la.. heh3x..

kak ina kl said...

salam..pengantin baru m emanglah lawa..kamu pun lawa jugak walaupun dah ada anak..

Ena said...

Kak Ina:

Thanks yer kak.. sbb jengah2 blog ena yg x seberapa nie..

neezareef said...

cntiknye kaler ijauuu

Ena said...

Neeza: Memang cantek color ijau tu..tp ena terkeluar dr tema.. heh3x.. stock baju yg color ijau latest x dak.. tu yg redah jer color purple.. kui3x..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

manis jerk pengantin ...
semoga bahagia n kekal selamanya..
hahah harus lah tuan umah kedaung pun interprem kan..kata tuan rumah gitu.. :)