Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 30 December 2009

ALMARIADEL-NEW YEAR GIVEAWAY

Wahhh.. ngah kemaruk giveaway la pulak..ahakss
JOM JOIN GIVEAWAY ni by ALMARIADEL 4 NEW YEAR 2010 NIE TAU



Syarat² nya sOnang je :-
1. Jadi fOllOwer AlmariAdel + add AlmariAdel kat blOglist.. Done

2. Tempek la banner giveaway nie kat sidebar.. Done

3. Buat satu entry mengenai giveaway ni yang bertitle, AlmariAdel - New Year Giveaway. Jangan lupa letak pic kat atas tuh, OK~!!... Done

4. Tinggalkan link entry u'ols pada bahagian cOmment entry ni .. Done

5. Closing date : 20.1.2010

Hadiah MISTERI menanti anda!!! Pemenang akan dipilih melalui cabutan yang akan dilakukan oleh DaddyAdel & nama² pemenang akan diumumkan selewat²nya pada 24.1.2010...

18 Ulasan:

*S*A*L*W*A* said...

akak, good luck ye...

pehtu, tahniah la sebab blog akak dah normal... dah boleh nampak yg blog akak diupdate kat side bar...

sal pulak yg rasa hepi lebih2... hehe... bukan apa, tumpang gembira... hehe

Ena said...

tu la Sal.. akhirnyer terjawab sudaa.. rupernyer problem tu kat setting sitefeed daaa... Sal suke.. akak pun sukeeee sangat.. ngeeee... sampai ke tinger dah nie.. :)

hajarus said...

good luck k.ena.. :)

betul ka kak blog akak dah normal... kat blog list hjjr, blog akak dah leh tau ade n3 baru... klu x tu sebelum ni hjr kene selalu p check ade n3 baru xtak kat blog akak...

Ena said...

Hajar: tu la akhirnyer setel gak masalah tu.. heh3x.. lege rasenye..
Thanks yer hajar.. :)

~Zaty~ said...

wahhhh...good luck akak...hehehe
klu zaty nak join sekaki boleh x???
sekaki jerrrr...hikhikhik

mamalieyna said...

pertama skali...

weeeii masalah dh selesai ek, n3mu sudah update ikut time lah! ^_^

good luck ya!

Ena said...

Zaty: sekaki jer? he3x.. jom join sekali! :)

Ena said...

Mamalieyna:

akhirnyer.. kekusutan telah pun dileraikan.. chewahhhh.. :)

MummyAdel said...

Hi Ena...
Thx for joining, wish u luck!

Ena said...

MummyAdel:
Thanks.. :)

rosma said...

GOOD LUCK BEBEH...
YE LA KAK..AKKNYER BLOG DH LEH VIEW TAJUK UPDATE..

Ena said...

Thanks Rosma, Ngeeeee... suke sgt nie.. :)

ita cutevirus said...

waahh... skang da rajin masuk giveaway ek... ita belum berkempatan... nanti² la kot..
anyway, good luck!!

Ena said...

Thanks yer ita.. heh3x.. sbaru2 mencube nasib la ta.. asyik jg pemerhati jek.. jom la join.. ngeh3x..

☆ lieya latif ☆ said...

good luck...mane tau ade rezeki....dpt adia tu...

** salam tahun baru buat ena sekeluarga....

kak ina kl said...

salam ena..good luck..rajinnya join contest...akak nak join tapi anak dah besar...tunggu cuculah pulak ek..

~aSHa~ said...

good luck ena...

nak join gak la..tu pun kalo sempat buat entry tu..ehehe..

Ena said...

Thanks yer lieya.. mudah2an..