Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 28 December 2009

CANDID PHOTO CONTEST

[candid.jpg]
 
Sekarang ni musim contest la nampaknyer.. dan sy sekali lg nak mencube nasib utk join contest nie pulak... wahhhh.. kemain lagi ekkk.. dah cube sekali.. nak lg.. bagus2x.. heh3x.. sesekali puji diri sendiri apa salahnyer.. kan..  ok.. x mooo celoteh panjang2.. ha.. meh kite tengok foto aper la ni agaknyer yg dipertaruhkan kali nie...  
LAYANNNN

Picture nie di snap mase jenjalan kat Putrajaya.. Tp mase nie memg x tau bile Mr. Hubby amik pose nie.. Dah lame gak la gambar nie. hikss3x..  Boleh la drp x de.. lagipun sesuke jer kan.. Cube tengok dak tecik (anak teruna) meleleh jer air liur kat bawah tuyh..ish..ish..ishhh.. tengok aper tu dik? cam terkejut jer muke.. Agaknyer mase nie sy leka tengok apa la ekk? Sampai x pasan gambar di snap.. heh3x.. ntahhhh la.. kui3x..

23 Ulasan:

mamalieyna said...

Good luck..bila join sekali mmg gituw, terasa nk join lg..alah join jer..tak kuar modal pun..mana tau rezeki menyebelahi kn..leh dpt adiah.. ^_^

nice candid pic!

Ena said...

He3x.. tu la Mamalieyna.. cam sonok lak bile dah sekali cube nak cube lg.. mesti akan ader lg pasni.. heh3x..

☆ lieya latif ☆ said...

betul...lieya pun pasan...byk tul contest skrang ni...join jgn join...mane tau nasib mengena....good luck yeak ena....

Ena said...

Lieya.. cam ala2 Y.E.S.. plak.. ujung tahun ngan contest montest nie.. Heh3x.. thanks yer lieya.. :)

eynda said...

Gud luck...eynda tak pernah masuk contest bergambar lagi... :-)

Ena said...

eynda: yer ker kak.. ena pun baru jer mencube2 lam dunia contest montest nie.. cam best lak rasenyer.. jom la kak join .. heh3x..

Mama Qaseh said...

Vote for u Yang..
Gud luck hope be a winner..
Santekk

Ena said...

Thanks yer Mama Qaseh.. :)

rosma said...

comeynyer baby die..pe la agaknye yg direnung kak ena tu ek...hope luck..

Ena said...

Thank rosma.. merenung mase depan kot.. heh3x..

Ietams said...

uiks! lagi hebat ber contest!
good luck tu you eh..

Ena said...

Thanks yer.. heh3x.. percubaan ke-2 nie.. :)

beautiful_rose said...

ramai org wt contest skang nieh ehh.....huhuh nak join tp mcm x sempt jerk.

Shida Radzak said...

rajinnyer masuk contest..saya ni malas sikit bab2 contest nih..btw hope u akan menang nnti..vote 4 u ena..

Ena said...

Beatiful rose:

Join la sempat lg.. esok last day..jom!!

Ena said...

Shieda : Thanks yer.. :)
Jom la join!!

~~~ kay ~~~ said...

wish u all the best!
(^_^)

Ena said...

Kay:

Thanks yer kak :)

MRS. K said...

ingkat ena dah lama tak update.. skali kat dashboard saya semua entry ena keluar skali gus da.. gelong blogspot ni..dah byk post saya tetinggal..

Ena said...

Mrs. K:
Akhirnye.. settle gak ena nyer masalah tuw.. ena selalu gak la update tp x kuar kat listblog 4 n3 baru.. rase sukeeeee.. sangat2.. heh3x..

izan ishak said...

waaahhh...comel saje posing ibu n anak. ntah apa yg difikirkan tu..

good luck ye ena!

Ena said...

Thanks yer Izan.. he3x.. berangan agaknyer.. Ngeee...

Redbloodsnow said...

good luck kak ena :) semoga berjaya. nice pic tuh. ailikeee ^_-