Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 23 December 2009

BOTAK?

Semalam Dok Godek2 PC.. Tetibe Mate Nie Tertumpu Kat Bbrpe Picture Yg Lom Lg Di Publish kan.. Dok Pk Punyer Pk ok Gak Wat n3 Arinie.. Heh3x.. Gambar Per Tu Ekk? Sikit Jer Pic nyer Pong.. Jd La Drp X Derrr.. Hik3x.. Jom Kiter Tengok Gambar Aper La Nieyh..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

Aik? X Dak PonG??? Kat Bawah Lg Daa... Berape Byk Bawah Daa..

*
*
*
*
*
V


Nah Amik Kunci Nie.. Ammar Nak Balik Umah Dah.. Jom Ummi! Heh3x..


Biar Adik Jer Yg Drive Tau.. Abah Dok Jer Sebelah.. Heh3x.. 
(sampai Senget2 Mulut Tuyh)

Alaaa... Jom La.. Adik Dah Ngantuk Nie.. X Leh Nak Bukak Dah Mate Nieyh!!

Note: Nie la Si botak Pic anak terune kitorg yg dah separe botak.. Palenye di togelkan ala2 rekrut bbrp hari sblm Aidiladha yg lepas.. Memg nampak lain sgt.. Nampak nakal pun ader..hu3x.. pas togel jer pale dier terus dier ubah pangai.. jd agresif & kuat jerit..Sampai sakit tinger.. huh! memg letih omak nie nak melayan.. Gambar si Kakak kat bawah nie mase ngah majuk sbb nak main remote kat umah pak sedara belah Mr. Hubby di klang.


Nie muke anak dara yg tengah majuk.. ala musyuk2x..

10 Ulasan:

norhaizan said...

uiii..comeynya putera n puteri kak ena...ingtkn sapa la tadi si botak tu..hihi..tgk anak kak yg comel2 ni teringin gak nak ada anak..hihi..tp syg..kawen blom..huhu

Shida Radzak said...

salam ukhuwah jugak..nanti kita sesama jengah blog ok...

mamalieyna said...

alahai selalu la terlupa nk dtg singgah sini..tak setle lagi ek, psl blog ena ni tak publish new n3 kt blog org len..susah jugak..herm..

best ek, dah ada sepsang teruna dara..teringin nak ada si dara..cumel wlupun merajuk..beso sok lawa nih, ramai ngurat nih! hikhik.. ^_^

Ena said...

Norhaizan: tu la si botak yg bernama Ammar Irfan..

Camtu kene la kawen cepat sikit Nor.. Heh3x..

Ena said...

Shida Razak:

Thanks yer.. :)

Ena said...

Mamalieyna:

Tu la.. x tau da nak wat camner.. penat da godek sane sini.. tp x setel juge.. hu3x..
x per arif tu dah leh bg dier adik lak pasni.. heh3x..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lahainya comeynya geram jerk tengok taw...

☆ lieya latif ☆ said...

amboi....nak drive sendiri ke tuh hihihi...auntie ikut sekali leh tak...he he he hehe...

lieya tak leh letak merata kunci ni ena....mia punye peberet nak sorokkan.....bahaye sikit minah tu heheheeh

Ena said...

Purplelicious: comey ker tu?.. sememey je tengok.. hik3x..

Ena said...

Lieya: Owyh.. suke sorok lak ekk. agaknyer mia nak drive sendiri kot Lieya tu pasal dier sorok.. heh3x..