Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 21 December 2009

Cuti & Rumah

Salam Uols..

Wahhh... 
Amacam? Seronok Bercuti?
Minggu Depan Cuti Lg Kan?
Pergi Maner Sumer? Heh3x..
Sy X Ke Mane2 Punnnn... Huk3x..
Cume Hr Jumaat Tu Ader La Kuar Kejap 
G Umah SIL kat Semenyih Jer Pong
Sabtu & Ahad Duk Umah Jer
Settle Sume Keje2 Umah 
Yg Bersisa Sikit2 Tuw
Try Juge Melayan Diri Di Lappy Hubby
Tp X der Mood Pulak Nak Ber N3
So Tutup Balik
Bile Dah Petang Anak2 Dah Tido
Wahhh Aman Rasenyer
Boleh La Merehatkan Diri Pulak
Heh3x..
Nak WatPer Yeh?Godek Saner Sini
Dah Settle Keje2 Rutin
Check2 Kain Baju Sume 
Dah Bercuci & Berlipat
Apa Nak Buat Lg Yeh?
Layan Mate Depan TV Jer La
Apa? Mr. Hubby? Biase Laaa... 
Mr Hubby X Der Istilah Cuti & Rehat
Hr Cuti & Weekend Tetap Hr Keje Baginyer
X Per La.. Kite Dah Pilih Jalan Mcm Nie
Redha la Untuk Semuanya
Bile Mr Hubby Ader Kelapangan Jek
X Di Lepaskan Peluang Tuw
Harus..Kuar Jenjalan
Walaupun Kojappp.. Sian Budak2 kan
Mak Budak Juge
Dpt Bawak Jenjalan Kejap Pun Jd La Kan
Amik Angin.. Hik3x..
Jd.. Cuti & Weekend Nie X Der La Stori Yg Menarik Utk Di Kongsikan
N3 Nie Pun Sekadar Luahan Hati 
Agar Teratak MilikKu Nie X Sepi & Kosong He3x..
Dadaaaa...

Note: Lupe Lak.. Ari Sabtu.. SIL & Anak2 Buah Belah Mr. Hubby Ader Dtg Umah.. Memg Seronok Laa.. Sbb Umah Jd Huru Hara Ngan Gelak Tawa Dorng.. Kul 8.30pm Pas Makan Malam Dorg Dah Balik Daa Sbb Dorg Dtg Pun Dah Kul 6.00pm.. Hepi Wpun Sat Jer Dorg Gamatkan Umah.. He3x..  Jd La Kan..Lau X Busan Sbb Kami Ber3 Je..

12 Ulasan:

norhaizan said...

owh..weekend ni kak ena lepak umah ngan anak2 je eh..ok la kan, kalo saya dok umah mesti dok online jer..hihi.weekend ni saya dok p kenduri saja..byk lak tue

Ena said...

a'a Nor.. duk umah je ngan anak2.. mengadap juge internet.. tp slow sgt2 ntah naper ntah.. boring gak.. jd layan tv & tido je la Nor.. heh3x..

hajarus said...

baca n3 k.ena ni bestnyer rase leh duk rumah rehat2 sumer... weekend lepas hajar xde rehat pon... sebok dok g turun b.mertajam lg... pastu SIL ade dapatng rumah bawa diorang p mandi plak kat hot spring sg. klah... rehat dalam air jer la... huhuhu...

Ena said...

Bestnyer Hajar.. akak nie selalu nak cari peluang g main air nie.. suke sgt berendam tp x per la.. next time maybe.. :)

*S*A*L*W*A* said...

herm, cuti minggu ni banyak sangat berjalan walaupun gaji x masuk... hehe...

ari jumaat pergi nilai... cari barang2 utk umah... (perabih duit hubby... hehe)

hari sabtu jalan2 kat KL ngan mak + adik + kak long + si kecik tu... habis la jugak duit dok shopping... hehe... tapi sabtu tu hubby tak ikut sebab OT...

semalam rehat2 je kat rumah...

Ena said...

Salwa:

Tu la bile g jengah blog kenkawan kebanyakan nyer dok citer g jenjalan saner sini.. jeles gak niyh.. tp terima jer la kan.. :)

Jasfyra said...

kesiannya...xpe2 nanti hubby ena dpt cuti p jln2 eh.mesti anak2 suka

Ena said...

Jasfyra:

Bukan anak2 je.. Mak budak pun same.. hik3x.. tu la tengah tunggu time tu.. :)

♥♥syahadah♥♥ said...

ena.kalau ada masa datang la umah akak...akak pun klu tk jln bole peneng..asal gi mamakpun ok dah

Ena said...

Heh3x.. tu la Kak Hada.. Ena nie asal Wan free jer nak ajak jln.. tp tu la.. nak curi mase free dier tu yg susah.. InsyaAllah kak.. memg tingin nak g umah akak.. tunggu yeh.. :)

LIP said...

baru lepas selesai menyingah di blog ini..ku tglkan jejakku di sini..hihi

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1 --->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!
http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch