Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 16 November 2009

ToLoNg!!!

Ehhehehee.. gempak jer tajuk N3 arinie.. 
Sebenarnyer sy ader masalah yg dah lamer x settle lagikk..huhuhu.. tp bukan bende yg series maner pong!! tp x beshhh la kann.. bile new N3 sy nie x kuar kat latest update (yer ker wording sy nieyy!!!) tp klu klik & masuk.. ader citer baru upernyer.. Mungkin kwn2 x tahu yg ader n3 baru.. Xceli dah banyak kali cube tp x jadikk gak..huhuu..  x pandai lagi laa.. Jd.. sy mintak ToLoNg sgt pd kawan2 sume.. bg tau camner nak atasi masalah nie.. Boleh kannn!!!

19 Ulasan:

☆ lieya latif ☆ said...

erm tu la ena, lieya pun pasan gak...same laa ngan kat list lieya tu, kawan2 suem dah update tapi tak kuar pun updatenye...tak tao laa nape .....

Jasfyra said...

betul tu,ramai kawan2 dah kena camni.diornag apdet tp xkuar pun.geram jek kan

~~~ kay ~~~ said...

salam,
thanks sudi singgah ke blog saya...
have a lovely day!
(^_^)

*S*A*L*W*A* said...

xpe... saya lagi suka... menambah kenalan... hehe

neezareef said...

ade kena mengena ngn date kaaa

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

salam ena, thanks datang blog kak mimi.. yer ena, kak mimi pun perasan, memang sekrang ni list semua jarang sangat berupdate.. padahal orang tu dah update sampai dua tiga entry dah..

kak mimi pun tak sure nak buat ceman.. cuma yang kak mimi notice, kalau orang tu rajin update, bloglist dia memang akan bertukar, tapi kalau orang tu jarang update, memagn lambat la bloglist tu nak tukar yang baru..

Mamamanja said...

salam kenalan dan salam kunjungan balas. tima kasih sudi singgah blog MM

norhaizan said...

aha la ena..saya pon perasan..

macam betul je kata cik mimie..maybe kena update selalu kot..sya punya blog pon kengkadg mengalami masalah yang sama..kena rajin update la kot..

SiTi said...

SaLam KeNaL kEMbAlI...tIMa KsIh SbB SuDi LaWAT bLoG sItI yG x sEbErApA...

pEnAh GaK jAdI McM TU...bLoG mMg Da PrOb KoT.. mULa2 sEtTiNg BloG Yg SaLah...TgK2 x JuGa..LaSt2 WaT xTaU je..x LamA lPs tU bAru AdA UpDATe

pija5120 said...

salam perkenalann...

ooo... tak perasan plak berlaku mslh camni... kalau betul mungkin diluar kwln kita kot!

Nway, nice blog!

Ena said...

Yer la kot kak Mimi.. :)..

Rase cam byk dah dok hapdet nieyhh.. pasan jek kot.. kene hapdet manyak la yeh aizan..ho3..
Kdg idea ade..tp mls nak ngetip.. tp suke sgt g ziarah..hik3..

Ena said...

siti & Pija : same la kiter berkenal kenalan yeh.. :)
Harap2 pasnie ok lah sbb rse nyer N3 Alamakk tu bulan lps punyer.. huhuhu.. tu yg pelik tu.. puas dah godek2 cari punca..x gak jumpe2 jwpan nyer..

mamalieyna said...

tu la kan..tak setle2 laeii..tak pandai gk ilmu2 blog ni..huhu..tak dapek nk nolong :P..

mamamiera said...

ye lah..
zai xpasan plak ena ade n3 baru..
ena tng0k update dr dashboard ke kat list blog.. kal0 xde mungkin setting 'time' blog ina kena lah pi bet0lkan..
ikut time singapore/kl/indo.. zai p0n lupe.. try jengok2 seting key..

Ena said...

Thanks yer zai..

Ena dah p tengok dah.. betul jer time setting ituw..
x per ena godek2 je lg.. hihiihi..

cik EPAL said...

dia memang lambat ponnn...selalunya memang macam tu..lambat ;)

hajarus said...

ala cian kat k.ena.. hajar nak bantu tp hajar pun xtau nape.. tp hajar dapat doakan moga ada member blogger lain yang dapat bantu settlekan masalahk.ena k...

Ena said...

Hajar : Thanks yer.. sudi doakan akak yg baru belajar nie.. :)

Cik Epal: Cam tu ker cik epal? ho3.. cian akak.. ehehe..

Apapu thanks utk semua teman2 yg sudi berkongsi pendapat yeh.. Ena amat2 hargai.. :)

aisyahumaira said...

hmm..maybe setting date salah kot..? tak taulah klu bukan..x expert sgt bnd2 cenggini..

kat posting cek la bhn post options belah bawah...