Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 2 November 2009

PhoTo MaSe BesDay KaKaK AriTue..

TaAaDhAa... 
Cari gambo len tapi terjumpe gambo len..gambo nie sy jumpe ms dok godek2 gambo Puteri sy Anis Irdina ms Besday dier..



Nie Mr. Hubby Yg NgAh SyOk SenDiRi..UpSssss..JgN MaRe  Haaaa.. GuRaU JeRrrKk.. AgAkNyer AsYiK SnAp GaMbO Orggggg LeN Jesss.. SeSeKaLi NaK GaK AmIkk GaMbO SeNdiRikkk.. 1, 2,....3... SeNyUm..SeNyUm... KLIK!!! Hikhikhik...  
  



Nie La EmpUnyer BesDay GiRL.. Haa.. TiUp jGn x TiUp..ABis MeNyeMbUrrr.. AhAHaa... TiMe Nie KiTorG x Wat BesDay ParTy Punnn..Dah Nak MaSuK Ariee LeN DaH NiE.. Mr. HuBbY wAt sUPriSe kaT DieRr.. KaSi AniS HePi.. TGk Tuuu.. AdEr KeK sEmATa2.. UpSS..AdErr KFC PeBeReT HB..MAkLuM LeRr.. KaKiKu TiMe Ni LoM BeKK SePeNuHnYerr Laeeiiiii...

JoM LaYaN PhOtO2 BaWaH Nie...

 
Haaa.. BaWaH Nie pLak Aksi Si aDek


AdiK:  HePi BeSdAy KaKaK...
KaKaK : TiMe KacHeyyy...NaNtiii TaUn DePaN KaKak SuH UmMi nGan AbAh Wat UnTuK AdEk PuLaK TaUuu...


6 Ulasan:

mamalieyna said...

takpe tak buat majlis besar2 pun, kecik2 seisi keluarga pun boleh je..janji ada kek !! kan3x.. :)
*hehe..ada lak topeng mickey..tak takut ee adiknyer..

Ena said...

Thanks mamalieyna..tu la kan janji kasi budak2 nie seronok kan! a'aa.. si adik tu.. x takut pulak.. siap berebut lg ngan kakak dier.. tp Mr. Hubby terluper terbeli 2 jekk.. hikhikhik...

Ena said...

Ops..typing error la puloks.. 1 jekk beli.. ehehee...

mamazana said...

Anis sebaya dgn anak mama ye???? Comel!!!

ena said...

umur anis 4 tahun.. same ngan anak mamazana la kan.. yg ke-2 pun same gak..hikhikhik.. tp anis ni kan cute klu mcm anak mamazana.. geram jekk nak pegang pipi dia..

Ena said...

Anis mkn ikt mood dier.. time mkn banyak tu seronok jer layan tp bile time x nak tuuu.. aduuuuhhh pening kepala..