Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 7 October 2009

XSIDEN????

Salam Semua...
Hmm banyak ari gak kiter menyepi kan! tak banyak mana pong..ngeh3x. kalau tengok tajuk tu cam serius jek kan! ehhehehe.. xsiden cikit jek.. tu pun x melibatkan kenderaan lain.. ntah la dah nak terkena agaknyer.. kerana tu jugak selama 9 hari termasuk hari ni saya MC dan insyaAllah next week kiter dapat g opis.  Mudah-mudahan.. luka jahitan semakin pulih tapi still x leh nak jalan.. huhuhu.. x per la bak kater teman2, MC la kamu selagi kamu di beri MC.. sadis jek ayat tuh.. apapun thanks to my lovely hubby sbb menjaga saya dengan baik dan menguruskan anak-anak dengan penuh kesabaran ketika ujian sedang melanda kita di kala ini.. (wahhh skema jer ayat tu).. 

Sepajang tempoh 9 hari ni aduhyaiiii.. adakalanyer boring gak sbb duk sowang2 jek kat umah.. yerla.. hubby g keje..anak2 anta umah pengasuh..kiter ni duk la terkontang kanting kat umah ni.. nak wat aper pun terbatas.. sib baik ader tongkat sakti yang banyak membantu pergerakan kiter di kala ini..heeee.. yerla x kan nak suh hubby cuti lamer gak kan.. cuti maser mula2 kena hari tu.. tu pun penat dah hubby ke hulu ke hilir.. wat tu wat ni.. Thanks wat MIL & FIL, ipar duai, biras bagai (eh yer ker ayat ni? ehhehe) dan teman2 yg sudi datang melawat diriku ini..huhuhu..cediy la puloks..

sib baik gak leh gak n3 kat umah jekk.. leh mengubat kesunyian ku ini.. bestnyer dapat baca blog blogger2 lain kan.. macam2 citer ader.. masing2 ngan mood rayer dan open house.. nampaknyer tahun ni tak der la open house kat umah kiter.. huhu.. tu la cian pada tetamu yang datang umah sbb dapat dijamu dengan hidangan segera dan kuih raye kering jer.. x dapat la kiter nak menjamu tetamu dengan air tangan ku ini..uuhuhuu.. x per la.. InsyaAllah.. next year or Raya Haji ker kan.. Mudah2an.. Moga2 kaki ku ini cepat sembuh la yer.. AMIN!!





0 Ulasan: