Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 14 October 2009

Keje Jangan X Keje..

        WAHHHHH....HePiNyEeEeRrr... dah masuk keje balik.. lama gak x jumpa membe opis ni.. ehheeheheh.. TAPI cam x der MOOD jerkk nak wat keje.. Nak N3 ni pun amik mase after 2 days keje. CeHhh..cam lame BaNgeT.. wat saspen jek lebey...2 ari je laaa.. huhu.. Mood masih kat UMaH kot..Muahhaaha..

       Jangan Mare ngomong gituw.. bukan per.. bile duk umah BOWINK puloks.. nak p opis.. biler dah p opis.. cam MaLeHhH2 gituww.. apa tak nyooo.. pergerakan masih TeRbAtAs.. huwaaaa... CHeEWaAHh.. padahal suker x yah banyak gerak.. ada laks opis mate yg RaJiInNn nak membantu.. ThAnKiUuwW... Ambik kesempatan la tuwwww... Ehehehe... x de la.. memg dorang ngilu kot tengok kiter dok terkedek2 berjalan SLoW mengalahkan semut.YER KER???

        XcEli.. kiter ni bukan orang yg begitu.. Apapun suke beres kan keje dulu.. pastuhhh... klu da free baru N3 blog or menziarah blog2 lain.. HAaaa.. dalam duk maleh2 tu.. settle gak keje yg almost 2 weeks MC tu.. yang WAJIB harus di tunaikan dulu.. TUL tak? 

        K rrrr.. tu jek ler nak NGOMEL arini..

0 Ulasan: