Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 15 September 2009

LaGi CiTeR PaSaL NaK RaYe..

Raye..raye..raye..ehehehehehee...  Bounce.... lagi citer pasal nak raye ni.. hmm kat maner2 jer ader lagu rayer tapi jangan buka takbir raye sudah...sediy woooo.. huhuuhu.. haaa... sabtu lepas sy g la sogo 4 last soping..x la banyak sangat.. soping baju raye my hubby, adik2 ngan ayah sy jer..sbb baju anak2 dan empunyer badan dah ready utk di pakai jer..Apapun sempat la sy nompang sekaki tapi bukan baju la..belek punyer belek terberkenan la pulak kat hand beg..uiks..dah lamer tingin nak beli sebenarnyer.... tapi tak same kan beli sendiri ngan "orang" beli...ehehhee.. tapi... time tu punyer la ramai umat manusia..ahhhh tak kire nak jugak.. muahaaa..tapi sori tak sempat nak snap gambar pun sbb nak cepat time tu.. 
Mase tengah kusyuk belek2 kat situ h/pone hubby bunyi..ooo MIL call ajak buka same2.. katernyer sedara mare pun ader.. wahhhh meriah nyer.. yeeehaaa.. sy memg suke klu dapt buka ramai2.. yerla terubat la sikit kerinduan ku pada keluarga ku dikampung.. maklumla family besor.. dah biase riuh rendah. Bile dah kawin ni suasana tu tak selalu dapat.. mase awal2 pose dulu dah buka dan sahur dah kat umah MIL tapi time tu ader ipar duai jer.. sedara mare tak de.. ok la kan.. terubat la sikit hati MIL dan FIL sbb tahun ni kami beraya di kampungku di Terengganu.. time nak balik tu pas buka tu.. kami pun bersalam2 la.. wahh mood nak raye lagi..

0 Ulasan: