Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 14 December 2012

Closing


Assalam..
 

Sihat ke korang? Makin sepi kan umah ni.. huhu.. Apakan daya.. blogger hanya di waktu yg terluang saje.. Nak nak.. dah ujung tahun ni terkejar sana sini.. dengan tanggungjawab yg bertambah di ofis. Tak sabar nak tunggu closing account.. nak rehat puas2... err...boleh ker? 


Last week, pagi sabtu (8hb) kami balik kg.. Trg. Ada kenduri kecil2an sempena Majlis Pertunangan adik. Pagi Isnin dah balik KL balik dah.. Ikutkan hati yg jarang dapat bercuti kat kg ni.. memg nak je amik seminggu je.. tp tu la.. keje yg dok memanggil2 tu terpaksa lah dilupakan niat suci murni tu.. apatah lagi tengah tanggung keje pulak tu.. Lg lah tak daya nak cuti.. sob sob.. 


Makanya, kerap kali jugak lah daku balik umah dah pun malam.. Pernah sekali tu.. sampai2 umah je.. isi rmh semua dah tido.. Kebetulan pulak time tu huby tak sihat.. pastu anak2.. then tak terkecuali dengan diri ku ini.. kung sana.. kong sini... sok sek sana sini tp nak amik MC memg tak lah jawabnya.. skrg masa sangat2 berharga.. Walaupun penat tu tak terucap dengan kata2.. tp redha kan aje lah semuanya.. Arini sampai awal sikit lah.. jam 9 kot td.. Pernah sekali sampai je dah 11 malam..huhu.. 


ok la.. 


entry ni pun.. ntah apa2.. 



4 Ulasan:

mamalieyna said...

aduhai..penatnye ena... seb baik eina bkn bhgn akaun, akuan kt tmpt eina pun kdg2 kena balik lambat jugak.. ada dateline kan..sian..

apapun sekejap je dh ujung tahun kan..

lieyalatif said...

kalo tgh tanggung kerja mmg payah nak cuti kan ena...pikirkan keje kite ngna kejer org yg kite tanggung....

hope semue ok yeak ena...jgn tensi2 tau nanti tak sihat plak....

Izan Ishak said...

teringat masa peknenkan naufal dulu2... izan biasa juga balik lmbt sbb ada 2 shift kat the store nun... huhu.. pernah skali ada check stock sampai jam 2 pg... huhu...

apapun ena kena jaga kesihatan tau... take care ye!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

kalau ujung tahun macam tu lah kan..memang sibuk..apapun take care Ena...